Ştefan Bănică: „Artiştii au nevoie de o scenă, muzica nu trebuie să se oprească!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juriul X Factor
Juriul X Factor

Sezonul X Factor cu numărul 9, care va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, este o mult aşteptată gură de oxigen pentru toţi artiştii, este de părere juratul Ştefan Bănică, el însuşi simţind lipsa scenei în acest an.

Juratul X Factor, Ştefan Bănică, mărturiseşte că filmările pentru cel de-al nouălea sezon au fost complet diferite faţă de orice a trăit până acum, cu atât mai mult cu cât au venit într-o perioadă în care toată lumea reînvăţa să trăiască.

„E un an special, e greu de imaginat, de exemplu, ca într-un moment emoţionant să nu poţi să te manifeşti, să nu poţi să iei pe cineva în braţe, dar trebuie să mergem înainte. De pe 11 martie nu am cântat, nu am jucat teatru, nu am filmat. Sigur, pe lângă ce am încercat să fac acasă, dar eu consider că în meseria noastră, oricât ne-am adapta, nu se poate face teatru online, se face faţă în faţă cu oameni, cu emoţii, la fel şi în cazul concertelor. Abia aştept să se revină, sunt puţin confuz cu ceea ce se întâmplă, înţeleg că teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici. E ciudat, dar dacă sunt nişte reguli, indiferent dacă ne plac sau nu, trebuie respectate. Muzica e în sufletul meu, atunci când totul se opreşte, ea devine singurul nostru refugiu. Artiştii au nevoie de o scenă, asta e menirea lor! Mai ales în vremurile pe care le trăim, daţi-le o scenă şi o să vedeţi ce urmează! Viaţa merge înainte, ea nu stă în loc şi la fel şi muzica, ea nu trebuie să se oprească niciodată! Îmi doresc ca toţi cei care au ceva de spus să revină cât mai repede pe scenă şi să depăşim această perioadă!“, a mărturisit juratul „X Factor“ Ştefan Bănică.

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, şi aduce nu doar muzică de neoprit, ci şi multe reguli noi, pe care concurenţii sunt pe cale să le descopere. 

Două nume noi, Loredana Groza şi Florin Ristei, îşi vor ocupa locurile la masa juraţilor alături de Delia şi Ştefan Bănică, iar Răzvan Simion şi Dani Oţil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. 

Totodată, în timp ce Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriţei Ilona Brezoianu, în cadrul unei producţii care va fi difuzată exclusiv online.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite