Star din serialul „Peaky Blinders”, amendat pentru posesie de droguri. Motivul invocat de Paul Anderson

0
Publicat:

Actorul Paul Anderson a fost prins cu cocaină, amfetamine și medicamente eliberate pe bază de rețetă, a doua zi de Crăciun. Acesta îl interpretează în serial pe Arthur Shelby, fratele care se ridică în iad și recurge la consumul de droguri. Vedeta a spus că uneori intră în pielea personajului. 

În vârstă de 48 de ani, actorul a apărut joi la tribunalul din Highbury Corner, fiind acuzat de posesie de cocaină crack de clasa A, precum și de amfetamine de clasa B și două substanțe de clasa C, eliberate pe bază de rețetă, relatează The Guardian.

Paul Anderson, prins cu droguri asupra sa FOTO X/Xbox
Paul Anderson, prins cu droguri asupra sa FOTO X/Xbox

El a pledat vinovat la toate cele patru acuzații și a fost amendat cu o sumă totală de 1.345 de lire sterline.

Potrivit unui raport, Anderson a vorbit doar pentru a se declara vinovat și pentru a-și confirma identitatea și adresa din nord-vestul Londrei.

Procurorul Kevin Kendridge a susținut că Anderson a fost prins cu substanțele de Boxing Day. Daily Mail a relatat că poliția a fost chemată la un pub din apropierea locuinței sale de către manager, căruia i s-a spus că din toaleta pentru persoane cu dizabilități ieșeau vapori de cocaină crack, la scurt timp după ce ieșise Anderson.

Ziarul a relatat că poliția l-a găsit pe Anderson împreună cu un tânăr și un copil de 17 luni. L-au dus la o secție de poliție, unde au găsit cocaină crack și un pachet de pulbere maro care s-a dovedit a fi amfetamină, plus diazepam și pregabalină.

Ca circumstanțe atenuante, avocatul lui Anderson a declarat în fața instanței: "Îl veți recunoaște pe acuzat dintr-un rol foarte intens pe care l-a jucat într-un serial de televiziune recent. El este adesea recunoscut și face tot posibilul să mulțumească fanii emisiunii, intrând în pielea personajului.

A fost recunoscut în acea zi și a încercat să joace un rol pentru acești oameni. Și din cauza stilului de viață, oamenii îi oferă adesea stimulente". Avocatul său a declarat că Anderson nu a fumat cocaină crack, dar a adăugat: "S-a aflat într-o poziție nefericită și ar fi trebuit să aibă puterea de a spune nu."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite