Soţul Oanei Roman s-a confruntat cu aceeaşi boală de care suferă Jada Pinkett: „Lupta a fost foarte grea, nu faci mişto de aşa ceva!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva personală
FOTO Arhiva personală

Oana Roman a reacţionat în scandalul momentului. Fiica fostului premier Petre Roman a dezvăluit că cineva din familia sa a suferit de aceeaşi boală cu care a fost diagnosticată soţia lui Will Smith, Jada Pinkett.

Duminică noapte a avut loc Gala Premiilor Oscar. Will Smith i-a aplicat o palmă lui Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă, referitoare la faptul că Jada, soţia sa, este tunsă zero. Jada Pinkett-Smith suferă de o boală autoimună care duce la pierderea părului. 

În acest sens, Oana Roman a fost şocată de ce s-a întâmplat în cadrul Premiilor Oscar şi şi-a exprimat părerea despre cele întâmplate .

Marius Elisei a fost diagnosticat cu boala cu care se confruntă şi Jada

Fiica lui Petre Roman a declarat că deşi Will Smith nu ar fi trebui să reacţioneze în acest mod, poate înţelege care au fost motivele, care au dus la reacţia necontrolată a acestuia. Mai mult decât atât, Oana a scos la iveală faptul  că şi soţul ei, Marius Elisei s-a confruntat o bună perioadă de timp cu exact aceeaşi problemă.

„Apropos de cei care-şi dau cu părerea fără să fi trăit nimic din ce comentează. Noi am trăit asta. Marius a avut alopecie şi s-a ras în cap la un moment dat. A durat nişte ani şi lupta cu boala asta a fost foarte grea. Nu faci caterincă despre aşa ceva. Punct”, a comunicat Oana Roman.  

Citeşte continuarea pe Click.ro! 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite