Soţia octogenară a regretatului Tudor Vornicu vrea să se căsătorească cu ajutorul lui Cristi Tabără şi al Irinei Păcurariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Păcurariu şi Lucia Radu
Irina Păcurariu şi Lucia Radu

Soţia octogenară a regretatului Tudor Vornicu vrea să se căsătorească cu ajutorul lui Cristi Tabără şi al Irinei Păcurariu.

Mâine seară, în emisiunea „Zona Zero", difuzată la TVR1 de la ora 21.10, prezentatorii Irina Păcurariu şi Cristian Tabără vor încerca să îndeplinească, printre alte dorinţe, pe aceea a Luciei Radu. Cea de-a doua soţie a lui Tudor Vornicu doreşte să-l cunoască pe viitorul ei soţ prin intermediul emisiunii.
Lucia Radu, cea de-a doua soție a cunoscutului om de televiziune Tudor Vornicu, își dorește să se recăsătorească. Multiplă campioană națională și internațională la atletism, femeia speră ca prin intermediul emisiunii „Zona Zero" de la TVR 1 să-l cunoască pe cel care s-o ducă la biserică, îmbrăcată în rochie albă de mireasă. Lucia Radu are 80 de ani.
UN alt caz este cel al Vicenţiei, din Bucureşti. După ce a suferit un infarct, Vicenţia a decis să-și dedice viața îngrijirii unor copii pentru care cuvântul „mamă" reprezintă doar o noțiune abstractă. Pe lângă iubirea pe care o dăruiește cu generozitate micuților, Vicenția trăiește pentru soțul ei, alături de care scrie, de peste 30 de ani, scenariul unei emoționante povești de dragoste. Vicenția dorește să-i mulțumească pentru toate bucuriile pe care i le-a oferit în fiecare moment al vieții lor împreună, printr-o excursie într-un loc romantic.

O tânără din judedețul Iași a încetat să mai creadă în povești cu final fericit după ce soțul a părăsit-o și pe ea, și pe fetița de 3 ani pe care o au împreună, fără a le da vreo explicație. Ana Maria își dorește să-l mai vadă măcar o dată pe Claudiu, pentru a putea înțelege de ce s-au năruit toate promisiunile pe care și le-au făcut atunci când toată lumea părea să fie a lor. Povestea ia însă o întorsătură neașteptată în emisiune, odată cu intervenția telefonică a unui prieten comun al celor doi, care simte pentru Ana Maria mai mult decât a avut vreodată curajul să-i mărturisească.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite