Sylvester Stallone, părăsit de soție după 25 de ani de căsătorie. Motivul divorțului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul model, în vârstă de 54 de ani, a depus documente pentru a-și desface căsătoria de 25 de ani cu starul „Rocky”, în vârstă de 76 de ani, în comitatul Palm Beach, Florida, relatează Page Six

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au fost căsătoriți 25 de ani FOTO EPA-EFE
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au fost căsătoriți 25 de ani FOTO EPA-EFE

Documentele obținute de publicație afirmă că legătura de căsătorie dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin este „ruptă iremediabil” și notează că fostul model solicită ca bunurile acumulate în timpul uniunii să fie „distribuite în mod echitabil” între ei. Motivul oficial al divorțului este «nepotrivirea de caracter».

Flavin susține, de asemenea, că soțul său s-a „angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”, lucru care, potrivit acesteia, a avut un efect negativ.

Fostul model a cerut să fie „compensată”, dar și revenirea la numele său de fată. 

Flavin a mai spus că dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei conjugale din Palm Beach, Florida, în timp ce Stallone locuiește în proprietatea lor din California.

Ulterior, actorul a făcut o declarație publică, explicând că problemele dintre el și soția sa vor fi remediate pe cale amiabilă.

Actorul și-a acoperit tatuajul cu soția sa 

Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, a spus Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone alături de fiica și de soția sa FOTO EPA-EFE
Sylvester Stallone alături de fiica și de soția sa FOTO EPA-EFE

La patru zile după ce dosarul lui Flavin a fost făcut public, actorul a apărut în presă după ce și-a acoperit un tatuaj de pe umăr cu fața soției sale.

Ulterior, Michelle Bega a declarat pentru Daily Mail că actorul a dorit inițial să reîmprospăteze tatuajul. 

Domnul. Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat”, a declarat ea pentru ziar. „Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său de la ‘Rocky’, Butkus”, a spus Bega. 

Câștigătorul Globului de Aur a fost căsătorit anterior cu Sasha Czack, din 1974 până în 1985 și cu Brigitte Nielsen, din 1985 până în 1987. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite