Soția lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani de la moartea artistului: „Nu este seară și oră să nu plâng după el”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 2 aprilie se împlinesc doi ani de când cântărețul Nelu Ploieșteanu a murit. Contactată de Click!, soția regretatului lăutar, Elena a dezvăluit că pe 1 aprilie urmează să îi facă un praznic restrâns, acasă, în familie, bărbatului cu care a fost aproape cinci decenii împreună.  

Artistul Nelu Ploieșteanu a murit în urmă cu doi ani
Artistul Nelu Ploieșteanu a murit în urmă cu doi ani

„Cum să mă simt? Mă simt rău! Acuși se împlinesc doi ani de când soțul meu nu mai este printre noi. Este foarte, foarte greu prin ce trec eu acum. Cu bune cu rele a fost soțul meu timp de 48/49 de ani. Noi în perioada asta de post, mergem la Biserică, și dăm de pomană. Mergem cu colivă și diferite pachețele cu produse de post”, a declarat soția regretatului cântăreț.

Elena Ploieșteanu a mai povestit că bărbatul cu care s-a iubit o viață de om îi apare în vis destul de des și îi trimite diferite mesaje.

„Nu este seară și oră dată de la Dumnezeu să nu plâng după soțul și fiul meu, Mihăiță. Nu îmi vine să cred că am rămas singură pe lume. Îl visez destul de des pe Nelu și îmi zice mereu să mănânc pentru că am slăbit foarte mult iar alteori vine, în vis, la mine, cu o mână de medicamente”, a zis femeia îndurerată. 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite