Sore s-a despărţit de Mircea, tatăl ficei ei. „De ceva timp, nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sore s-a despărtit de iubitul ei, cu care a fost logodită Foto Instagram
Sore s-a despărtit de iubitul ei, cu care a fost logodită Foto Instagram

Cântăreaţa şi actriţa Sore Mihalache (32 de ani) a anunţat că s-a despărţit de iubitul ei, avocatul Mircea Julean, alături de care are o fetiţă, Erin, în vârstă de şase ani.

„Au fost 8 ani frumoşi, care ne-au adus maturizarea şi cea mai de preţ realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea şi cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simţit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă aşa cum nu mi-am expus relaţia pe internet, cu la fel de multă discreţie voi proceda şi în acest caz”, a anunţat Sore pe contul său de Instagram.

Sore a fost cerută în căsătorie la începutul anului 2016 de iubitul ei, avocatul  Mircea Julean. Artista, care era însărcinată, anunţa atunci că nu se grăbesc să facă nunta, deoarece ea nu este adepta lucrurilor „ca la carte”, ci mai degrabă voiau să se concentreze pe alte evenimente. Vedeta a născut prin cezariană o fetiţă de nota zece, 25 martie, la un spital din Capitală.

Sore este actriţă de televiziune şi cântăreaţă de muzică pop şi pop-rock, cu influenţe de electro funk. A devenit cunoscută ca membră a formaţiei Lala Band.

anunt sore foto instagram
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite