Sophie Turner s-a logodit cu un celebru cântăreţ, după un an de relaţie: cum au făcut anunţul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sophie Turner, actriţa care o interpretează pe Sansa Stark în serialul HBO „Game of Thrones“, a fost cerută în căsătorie de iubitul său celebru, după aproape un an de relaţie.

Sophie Turner (21 de ani) şi-a anunţat logodna cu îndrăgitul cântăreţ şi actor american Joe Jonas (28 de ani), fost membru al trupei Jonas Brothers.  

Cei doi îndrăgostiţi au anunţat că s-au logodit printr-o postare pe Instagram, o fotografie cu mânile celor doi, în care se poate observa preţiosul inel de logodnă, alături de mesajul: „Am spus «da»“, scrie Daily Mail.  

Sophie Turner şi Joe Jonas s-au afişat pentru prima dată împreună în noiembrie 2016, când au fost văzuţi la un concert al trupei Kings Of Leon, în Olanda. 

image

Inelul de logodnă cu diamant al actriţei Sophie Turner FOTO Instagram Sophie Turner 

image

Sophie Turner şi Joe Jonas FOTO Getty Images

O sursă apropiată cuplului a povestit pentru US Magazine: „Sunt foarte îndrăgostiţi. Ea este încă tânără, dar matură şi provine dintr-un orăşel din Anglia, unde logodna la această vârstă nu este ceva neobişnuit. Se înţeleg foarte bine, iar familia şi prietenii lui Joe o iubesc foarte mult pe Sophie la fel cum şi familia ei îl iubeşte pe Joe.“ 

image

FOTO Hepta

De asemenea, după anunţarea logodnei, fratele mai mic al lui Joe, Nick Jonas, s-a grăbit să-i felicite printr-o postare pe Twitter: „Felicitări fratelui meu şi viitoarei mele cumnate pentru logodnă. Vă iubesc pe amândoi foarte mult.“ 

Sophie Turner şi Joe Jonas sunt împreună din noiembrie 2016. Joe Jonas a mai avut relaţii cu numeroase celebrităţi de la Hollywood, printre care Demi Lovato, Taylor Swift, Gigi Hadid şi Asgley Greene. 

Joe Jonas a devenit cunoscut ca membru al trupei pop-rock Jonas Brothers, alături de fraţii lui ,Kevin şi Nick, în perioada 2005-2013. Din 2015, Joe Jonas este vocalistul trupei de dance-rock DNCE. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite