Solista trupei The Cranberries, arestată după ce a lovit o stewardesă şi un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dolores O'Riordan, solista trupei irlandeze The Cranberries, a fost arestată după ce a agresat fizic o angajată a companiei aeriene Air Lingus şi un poliţist, relatează BBC.

Cântăreaţa, în vârstă de 43 de ani, a fost reţinută luni, după ce a atacat o stewardesă, în timpul unui zbor între New York şi Shannon, County Clare. Poliţia a fost chemată pe aeroportul din oraşul irlandez şi, în timp ce era arestată, artista a agresat şi un poliţist, mai notează BBC. 

Atât O'Riordan, cât şi însoţitoarea de zbor au fost transportate la spitalul din Limerick, la scurt timp după aterizare, în timp ce poliţistul nu a avut nevoie de spitalizare. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că o femeie în jurul vârstei de 40 de ani a fost dusă la secţia de poliţie pentru interogatoriu, pentru ca mai târziu să fie transportată la spital, rămânân în continuare în custodia poliţiei. Artista poate petrece până la 24 de ore în arestul poliţiei. 

O'Riordan este originară din Limerick, dar în prezent locuieşte în Dublin, alături de soţul ei şi cei trei copii. Cântăreaţa avea 18 ani când a devenit solista grupului The Cranberries, care a fost una dintre cele mai de succes trupe ale anilor 1990, cu milioane de discuri vândute. De asemenea, O'Riordan a fost antrenoare în show-ul de talente „Vocea Irlandei“.

Trupa irlandeză a lansat numeroase single-uri de succes, precum „Linger“, „Dreams“, „Zombie“, „Ode to My Family“, „Ridiculous Thoughts“, „Salvation“, „Free to Decide“ şi „Promises“, iar albumele sale - „Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?“ (1993), „No Need to Argue“ (1994), „To the Faithful Departed“ (1996), „Bury the Hatchet“ (1999), „Wake Up and Smell the Coffee“ (2001) şi „Roses“ (2012) - s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial, arată şi Mediafax. 

The Cranberries a susţinut două concerte în România, în 2010, respectiv în 2012.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite