Soacra Camilla n-o are la inimă pe nora Meghan Markle. De ce o numeşte viitoarea regină pe aleasa lui Harry ”o obrăznicătură”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camilla Parker şi Meghan Markle. Foto: Profimedia
Camilla Parker şi Meghan Markle. Foto: Profimedia

Ştim deja că apariţia lui Meghan Markle în viaţa Prinţului Harry a dus la schimbări uriaşe în familia regală britanică.

Oricât de mult s-ar fi străduit Meg să se integreze, nu a reuşit. Ducii de Sussex nu au mai putut fi fericiţi în Marea Britanie, tocmai de aceea s-au mutat în America şi au renunţat la titlurile regale, dar şi la îndatoriri.

Acum, toată munca a rămas pe umerii ducilor de Cambridge şi ai celor de Cornwall. Regina Elisabeta a II-a a început să renunţe treptat la evenimente, mai ales în ultimul an, când s-a confruntat cu probleme de sănătate şi a suferit marea sa pierdere, prin decesul Prinţului Philip.

Recent, la Jubileul de platină, Maiestatea Sa a anunţat că viitoarea regină va fi, conform protocolului, Camilla Parker, soţia lui Charles. Iar din partea ducilor de Sussex reacţiile au lipsit, un lucru nepermis la acest nivel. Mai mult, Harry şi Meghan nu s-au aflat printre primii care au felicitat-o public pe suverana Angliei, în ciuda faptului că Harry îi poartă un mare respect bunicii sale. Să aibă acest lucru legătură cu faptul că regina a decretat ca, atunci când Prinţul Charles va deveni rege, Camilla să poarte titlul de regină-consoartă?

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite