Shiloh, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, o adolescentă preocupată de modă. Ce mult seamănă cu celebrii săi părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie şi Brad Pitt. Foto: Profimedia
Angelina Jolie şi Brad Pitt. Foto: Profimedia

N-au mers lucrurile între Brad Pitt şi Angelina Jolie, dar măcar au făcut copii frumoşi, chiar dacă acum îşi împart bunurile doar prin tribunale.

Au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Au fost consideraţi doi dintre cei mai frumoşi oameni de pe planetă. Şi, Slavă Domnului, atuurile fizice nu s-au pierdut nici cu vârsta, nici după divorţ.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au trei copii biologici, Shiloh, Vivienne şi Knox. Aceştia semănă ca două picături de apă cu cele două staruri, fetele, în special, fiind incredibil de înalte. Am putut observa asta de curând, la o ieşire la shopping a Angelinei Jolie cu mezina ei, adorabila adolescentă Vivienne, de 13 ani, dar şi recent cu Shiloh, tânăra de 15 ani, pe străzile din L&A. În public, Angie este o prezenţă diafană şi discretă, iar fiica sa cea mare este o adevărată adolescentă la modă, preocupată, firesc, la vârsta sa, de haine.

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite