Shannen Doherty, acuzată că se foloseşte de cancerul în stadiu terminal pentru a obţine bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shannen Doherty e acuzată că se foloseşte de cancerul în fază terminală pentru bani FOTO Guliver/Getty Images
Shannen Doherty e acuzată că se foloseşte de cancerul în fază terminală pentru bani FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Shannen Doherty, celebră pentru rolurile din serialele „Beverly Hills 90210“ şi „Farmece/Charmed“, este acuzată că se foloseşte de boală pentru a obţine bani după ce a dezvăluit că suferă de cancer la sân, în stadiu avansat.

Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit recent, cu lacrimi în ochi, că suferă de cancer mamar, în fază terminală, la trei ani după ce cumplita boală intrase în remisie.

În acest context, compania americană de asigurări State Farm o acuză pe actriţă că a anunţat că are cancer de gradul patru pentru a câştiga simpatia publicului şi pentru a face rost de banii necesari reparării casei ei care a fost arsă în incendiul din 2018, din California, scrie Fox News.

Conform unei plângeri depuse miercuri, 5 februarie, de avocaţii State Farm, la un tribunal din Los Angeles, Doherty s-ar folosi „de cancer pentru a scăpa de plata celor 2,7 milioane de dolari“.

„Actriţa pretinde pe nedrept că este îndreptăţită din cauză că are cancer şi suferă de o boală obstructivă cronică să îşi repare întreaga casă pe cheltuiala firmei de asigurări, în condiţiile în care reparaţia costă 2,7 milioane de dolari“, se arată în documentele depuse la tribunal. 

În martie 2019, Doherty a deschis proces împotriva State Farm, firma la care îşi asigurase vila din Los Angeles, pe motiv că refuza să îi repare casa arsă în incendiile din 2018. La rândul lor, avocaţii firmei de asigurări susţin că Doherty ar fi declarat zilele trecute că are cancer pentru a forţa mâna judecătorilor şi a opiniei publice să îi dea câştig de cauză în proces. 

State Farm a achitat deja un milion de dolari pentru reparaţii, dar refuză să mai dea diferenţa de 1,7 milioane de dolari pentru că „actriţa vrea să repare şi ce nu s-a stricat în incendiu“.

„Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată“, a povestit actriţa în  emisiunea „Good Morning America“. Ea a mărturisit că cel mai dificil este să le dea vestea mamei şi soţului ei, producătorul de film Kurt Iswarienko.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în 2015

Shannen Doherty a fost iniţial diagnosticată cu cancer în anul 2015. După doi ani, boala a intrat în remisie, iar acum a recidivat în mod agresiv. 

Actriţa a revenit în rolul personajului Brenda Walsh în reboot-ul serialului „BH90210“ al Fox. Cele şase episoade au fost difuzat în august 2019. Ea a dezvăluit şi faptul că a primit diagnosticul în preajma morţii fostului ei coleg de serial, Luke Perry: „A fost ciudat pentru mine să fiu diagnosticată cu cancer în stadiu terminal şi cineva care părea sănătos să se ducă primul. A fost extrem de şocant. Cel puţin, i-am putut onora amintirea prin acel reboot al serialului. Dar încă nu am făcut suficient.“

După diagnosticul din 2015, actriţa şi-a documentat lupta cu boala, publicând inclusiv fotografii sfâşietoare de la chimioterapie pentru a arăta cum a schimbat-o cancerul. În 2017, ea a anunţat că boala a intrat în remisie şi că următorii cinci ani sunt cruciali.

Shannen Doherty si luke perry in beverly hills

Shannen Doherty şi Luke Perry în „Beverly Hills 90210“ 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite