Scrisoarea pe care Meghan i-a trimis-o tatălui ei după nunta regală: ce l-a rugat ducesa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thomas Markle a iscat mai multe scandaluri de presă de când fiica lui şi-a anunţat logodna cu Prinţul Harry
Thomas Markle a iscat mai multe scandaluri de presă de când fiica lui şi-a anunţat logodna cu Prinţul Harry

Ducesa Meghan (37 de ani) i-ar fi trimis o scrisoare emoţionantă tatălui ei, Thomas Markle, în vârstă de 72 de ani, la scurt timp după nunta cu Prinţul Harry (34 de ani), în ciuda declaraţiilor bărbatului că fiica lui refuză să ia legătura cu el.

Thomas Markle a pretins în nenumărate interviuri televizate că fiica lui, Ducesa Meghan, nu vrea să mai ia legătura cu el de când a intrat în familia regală britanică.   

Într-un interviu pentru People, cinci dintre cele mai bune prietene ale fostei actriţei oferă o perspectivă diferită, sub protecţia anonimatului, scrie Fox News.  

Astfel, confidentele Ducesei au declarat pentru revista People că Meghan Markle i-ar fi trimis o scrisoare tatălui ei imediat după nunta cu Prinţul Harry (34 de ani), în care îşi mărturisea sentimentele pentru el, dar îl ruga să înceteze să se mai victimizeze în diverse declaraţii de presă. 

„Tată, sunt distrusă. Te iubesc. Am un singur tată pe lumea asta. Te rog, încetează să te mai victimizezi prin presă pentru ca noi să putem repara relaţia noastră“, i-a scris fosta actriţă. 

De când fiica lui şi-a anunţat relaţia cu Prinţul Harry, Thomas Markle a făcut mai multe declaraţii care au ţinut prima pagină a ziarelor, afectând imaginea casei regale, printre altele lansând atacuri şi acuzaţii la adresa membrilor familiei regale. 

meghan markle si tatal foto arhiva personala thomas markle

Meghan şi tatăl ei

La rândul lui, Thomas Markle i-a scris o scrisoare lungă, pe care a încheiat-o cu rugămintea de a-i trimite câteva fotografii cu ea. Meghan s-a simţit din nou trădată, potrivit spuselor prietenelor ei. 

„Este exact opusul a ceea ce te-am rugat. Ţi-am spus că nu vreau să comunicăm prin intermediul presei, iar tu îmi ceri să comunicăm prin intermediul presei. Nu ai auzit nimic din ceea ce am spus?“, i-a replicat Ducesa Meghan. 

Prietenele Ducesei i-au creionat o imagine perfectă şi au comentat cu privire la relaţia fostei actriţe cu familia ei. Femeile susţin că Thomas Markle este cel care nu a făcut niciun efort pentru a lua legătura cu fiica sa, în timp ce despre sora vitregă a ducesei, Samantha Markle, au afirmat că nu a fost niciodată apropiată de Meghan Markle.  

„El ştie cum să ia legătura cu ea. Numărul ei de telefon nu s-a schimbat. El nu a sunat-o niciodată, nu i-a dat niciun mesaj. Cred că ea va fi întotdeauna devastată de felul în care a procedat el“, a declarat una dintre confidentele Ducesei. 

Într-o serie de mesaje pe Twitter, Samantha Markle o numeşte pe Meghan „narcisistă bogătaşă“ şi o acuză că a plătit „o echipă de PR“ pentru a face acele declaraţii. 

samantha

Samantha Markle şi Ducesa Meghan 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite