Sarah Harding, fostă membră a trupei britanice „Girls Aloud”, este pe moarte. De ce boală suferă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarah Harding_Girls Aloud

În vârstă de 39 de ani, Sarah Harding, una dintre cântăreţele din „Girls Aloud”, se luptă cu cancerul la sân, un diagnostic pe care l-a aflat vara trecută. Cum boala s-a extins şi la coloană, Harding nu ştie cât mai are de trăit.

Anul trecut, doctorul a anunţat-o pe Harding că: „Următorul Crăciun va fi «cel mai probabil, ultimul»“, a notat cântăreaţa în biografia sa, „Hear me out”, care urmează să fie publicată. În aceeaşi carte, cântăreaţa povesteşte cum s-a luptat cu boala, cum a fost la sesiunile de chimioterapie, dar şi cum era să moară din cauza septicemiei, motiv pentru care i-a fost indusă o comă timp de două săptămâni, conform Daily Mail.

Cu doar câteva luni de viaţă rămase, Harding refuză să facă radioterapie, vrând să-şi păstreze şuviţele blonde. „Confortul şi să fiu cât mai lipsită de durere sunt cele mai importante lucruri pentru mine acum. Încerc să trăiesc şi să mă bucur de fiecare secundă a vieţii mele, oricânt de lungă va fi. Beau un pahar sau două de vin în toată această perioadă, mă ajută să mă relaxez”, a scris cântăreaţa. 

În prezent, cântăreaţa îşi analizează opţiunile cu privire la tratamentul pentru a doua tumoare care a apărut la coloană şi care s-ar putea să fi ajuns şi la creier.  

Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din interpretele Cheryl Cole (iniţial Tweedy), Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts. 

De-a lungul carierei muzicale, cele cinci au lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara Marea Britanie. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite