Romică Ţociu, prins de paparazzi cu amanta „neoficială”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romică Ţociu
Romică Ţociu

Actorul Romică Ţociu a fost surprins de paparazii făcând sex cu amanta, o tânără pe nume Ramona. Scena de amor s-a consumat în zorii zilei, pe o plajă din Mamaia. Anul trecut, cei doi au mai fost surprinşi împreună sărutându-se, ceea ce înseamnă că relaţia lor durează de aproape un an.

Romică Ţociu a luat-o pe noua sa amantă la o plimbare pe plajă, în căutarea unui loc ferit de ochii lumii. Cei doi au trecut repede la fapte, în apropierea clubului din care ieşiseră.

Noua cucerire a lui Ţociu se numeşte Ramona Gina Kraila, fiica unui milionar controversat, consilier la Primăria Braşov. Aceasta a fost căsătorită cu şeful Poliţiei Rutiere Braşov şi are un fiu. Fostui ei soţ a intrat în atenţia presei după ce s-a ocupat de ancheta accidentului provocat de Şerban Huidu la Braşov, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Deşi este căsătorit cu Nicoleta de peste 20 de ani, care îi acceptă aventurile, Romică Ţociu nu se limitează la o singură amantă „oficială". După bruneta Simona, cu care a fost surprins în repetate rânduri, blonda Ramona este noua amantă „neoficială", încă de anul trecut.

Comediantul cade victima paparazzilor de multe ori, din cauza pornirilor sale neînfrânate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite