Roman Abramovici, bacșiș fabulos la un restaurant din Turcia. Dublu față de nota de plată, de mii de euro

0
Publicat:

Roman Abramovici, fostul proprietar al clubului de fotbal Chelsea, a fost surprins recent în Turcia, unde și-a făcut cunoscută prezența printr-o seară extravagantă la un restaurant local. Chiar dacă nu mai este în centrul atenției fotbalului, afaceristul rus știe să își lase amprenta oriunde merge.

Roman Abramovich FOTO Getty Images
Roman Abramovich FOTO Getty Images

Cunoscut pentru stilul său de viață luxos, Abramovici nu a făcut excepție nici de data aceasta. Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii din „Țara Semilunei”, miliardarul s-a relaxat la un restaurant de renume, unde a comandat un festin culinar, în valoare de aproximativ 2.600 de euro, scrie Fanatik.tr.

Detaliile privind meniul extravagant nu au fost dezvăluite, dar suma impresionantă arată că Abramovici nu face rabat de la calitatea și rafinamentul preparatelor.

Bacșișul, mai mult decât dublul notei de plată

Surpriza a venit însă odată cu nota de plată, unde afaceristul a lăsat un bacșiș fabulos în valoare de 5.500 de euro. Gestul său generos nu a trecut neobservat, iar presa a speculat despre generozitatea lui Abramovici, chiar și în afara sferei sportului.

Această apariție în Turcia este doar una dintre multele escapade ale miliardarului rus, care și-a închiriat un conac în această țară, pentru care plătește o chirie lunară impresionantă, de circa 40.000 de lire sterline.

Cu averea la jumătate

Cu o avere estimată la 6,9 miliarde de dolari, conform unor surse din 2022, Abramovici nu face rabat de la confort și lux, continuând să facă valuri în lumea mondenă.

Totuși, ultima sa călătorie în Turcia vine la scurt timp după ce presa internațională a raportat o scădere semnificativă a averii sale, de la 15 miliarde de dolari, ca urmare a sancțiunilor impuse legăturilor sale cu Rusia și Vladimir Putin.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite