Rihanna şi Leonardo DiCaprio, la începutul unei relaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rihanna şi Leonardo DiCaprio şi-au petrecut şi Revelionul împreună FOTO Getty Images
Rihanna şi Leonardo DiCaprio şi-au petrecut şi Revelionul împreună FOTO Getty Images

Actorul american Leonardo DiCaprio (40 de ani) şi cântăreaţa originară din Barbados Rihanna (26 de ani) au fost surprinşi împreună în repetate rânduri în ultimele săptămâni, presa de peste Ocean titrând că cei doi artişti se afla la începutul unei relaţii.

Leonardo DiCaprio şi Rihanna au fost surprinşi împreună la petrecerea aniversară a designerului Nikki Erwin, organizată în vila Playboy, la care au participat şi alte celebrităţi, precum Hilary Duff, Tom Hardy, Naomi Campbell, 50 Cent, Pamela Anderson şi Paris Hilton. Mai mult decât atât, unul dintre invitaţi susţine că cei doi artişti s-au sărutat, potrivit jurnaliştilor de la TMZ.com.

Nu este pentru prima dată când DiCaprio şi Rihanna sunt văzuţi împreună, cei doi petrecându-şi Anul Nou în clubul La Plage din St. Barths. 

Pe de altă parte, într-un interviu acordat revistei „Elle“, Rihanna a mărturisit că DiCaprio reprezintă o adevărată sursă de inspiraţie pentru ea. Fiind întrebată dacă se ghidează după anumite reguli, cântăreaţa a răspuns: „«Evită obişnuitul». Este un citat din Leonardo DiCaprio. Acesta este lucrul care te face să creezi, acesta este entuziasmul, acesta este fiorul.“

Una dintre cele mai de succes cântăreţe ale momentului, Rihanna are un trecut tumultos în ceea ce priveşte relaţiile amoroase, după cele eşuate cu rapperii Drake şi Chris Brown. Pe de altă parte, actorul nominalizat la Oscar este cunoscut pentru aventurile cu modele de top, printre care Gisele Bündchen şi Bar Refaeli. Considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, DiCaprio a fost văzut, nu mai departe de luna decembrie, părăsind o petrecere din Miami însoţit de 20 de modele.


Mai puteţi citi şi:

„Lupul“ Leonardo DiCaprio „a înhăţat“ 20 de modele la o petrecere, alături de care a plecat acasă Actorul Leonardo DiCaprio (40 de ani) a fost văzut părăsind o petrecere din Miami în compania a 20 de modele, la scurt timp după ce presa americană specula că ar avea o relaţie cu modelul german Toni Garrn (22 de ani). „Este eroul meu. DiCaprio se îneca şi sufoca între atâtea femei“, a declarat un martor prezent la eveniment.

FOTO Rihanna a pozat topless, dar susţine că, de fapt, este foarte timidă Cântăreaţa Rihanna (26 de ani) a pozat topless pentru cel mai nou număr al revistei „Elle“, declarând totodată că, de fapt, este foarte timidă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite