Rihanna şi Amber Heard, logodnica lui Johnny Depp, noile victime în scandalul pozelor nud postate ilegal pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou set de fotografii în care Rihanna şi actriţa Amber Heard apar dezbrăcate a apărut pe internet, în acelaşi context al spargerii informatice în care un hacker a intrat pe conturile de iCloud ale mai multor celebrităţi. Următoarea victimă ar putea fi actriţa britanică Emma Watson, scrie „Daily Mail“.

Scandalul pozelor cu vedete dezbrăcate publicate ilegal pe internet continuă cu un „nou episod“. Potrivit „TMZ“, peste 50 de poze nud cu logodnica actorului Johnny Depp, Amber Heard, şi două imagini topless cu Rihanna au apărut pe site-urile 4chan şi Reddit.

Deşi, potrivit noilor politici cu privire la drepturile de autor, fotografiile au fost şterse de pe cele două platforme online menţionate mai sus, la scurt timp după publicarea lor, editorii de la „Daily Mail“ susţint că acestea pot fi accesate, în continuare, de pe Twitter.

Emma Watson, următoarea victimă?

De asemenea, în decursul zilei de luni, 22 septembrie, pe site-ul 4chan a apărut mesajul „You are next/ Tu eşti următoare“, adresat actriţei Emma Watson. Mai mult, un al doilea site, nespecificat, a publicat o fotografie cu Emma Watson plângând, alături de un cronometru care ar numără minutele până ce presupusele poze nud cu actriţa din franciza de succes „Harry Potter“ vor fi  făcute publice pe internet.

Deşi Emma Watson (foto) nu figura, la început, pe lista vedetelor ale căror conturi de iCloud au fost sparte, postată de un hacker după primul atac, publicaţia „The Independent“ scrie că hackerii au fost enervaţi de discursul susţinut de Watson weekendul trecut, în calitate de Amabasador al Bunăvoinţei, din partea ONU (Organizaţia Naţiunilor Unite). Starul britanic a vorbit despre problema inegalităţii între femei şi bărbaţi, insistind că cei din urmă ar trebuisă realizeze că au un rol mult mai important decât cred în rezolvarea acestor discrepanţe.

emma watson foto reuters

Mai mult, Watson nu a tăcut nici după ce primele fotografiile nud cu actriţa Jennifer Lawrence au apărut pe internet. „Mai rău decât să asişti la violarea intimătăţii acestor femei este să citeşti comentariile, care denotă o lipsă de empatie enormă“, a fost una dintre declaraţiile făcute de Emma Watson pe Twitter.

Poze nud cu Jennifer Lawrence şi alte celebrităţi feminine au fost postate ilegal pe internet

Sâmbătă, 20 septembrie, un alt val de fotografii nud în care apăreau actriţa de reality show Kim Kardashian şi fosta vedetă Disney Vanessa Hudgens au apărut pe site-ul 4chan. Pozele au fost, de asemenea,  şterse rapid, ca parte a noii politici a site-ului cu privire la încălcarea dreptului de autor, scrie „Huffington Post“.

Pe lângă pozele cu Rihanna, Amber Heard, Kim Kardashian, Vanessa Hudgens şi Jennifer Lawrence, hackerul a mai făcut publice alte poze cu Kate Upton şi Kaley Cuoco, vedeta serialului „Big Bang Theory“.

Atât FBI, cât şi Apple, compania care deţine aplicaţia iCloud, continuă investigaţiile la scară largă pentru a determina modul în care hackerul a pătruns în conturile vedetelor.

Mai multe fotografii nud cu actriţa Jennifer Lawrence au fost făcute publice la începutul lunii septembrie FOTO Getty Images
 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite