Reacţia sfidătoare a Madonnei după ce a pierdut custodia fiului ei în faţa lui Guy Ritchie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Madonna a pierdut definitiv custodia fiului ei, în vârstă de 16 ani, în faţa fostului  soţ, actorul şi regizorul britanic Guy Ritchie. Regina muzicii pop a avut o primă reacţie pe reţelele sociale, unde a publicat o serie de imagini.

Madonna a dat un răspuns sfidător după ce a pierdut bătălia legală pentru custodia fiului ei, Rocco, instanţa dând un verdict favorabil fostului ei soţ, avocatul acestuia precizând că tânărul va continua să locuiască alături de Guy Ritchie, în Londra, potrivit „The Telegraph“.

La scurt timp, Madonna a publicat pe conturile de Twitter şi Instagram o serie de mesaje şi fotografii care fac referire la statutul de mamă. Într-una dintre imagini, artista apare într-un hanorac negru, cu o coroană pe cap, iar peste chipul ei este scris cuvântul „bitch/curvă“, iar mesajul care însoţeşte poza este „pentru că uneori «soccer mom» (o mamă care dedică mult timp activităţilor cu fiul ei - n.red.) trebuie să fie o curvă.“

  

Pe o fotografie identică, Madonna a scris „queen/regină“, alăturând descrierea: „şi să fie tratată ca o regină“.

Disputa pentru custodia lui Rocco a început în luna decembrie, când fiul cântăreţei a plecat la Londra, pentru a locui împreună cu tatăl său. În ciuda rugăminţilor mamei sale de a se întoarce în America şi a unui ordin judecătoresc în acest sens, Rocco a rămas în capitala britanică. 

„E o perioadă foarte dificilă pentru el. Sperăm să îi punem capăt cât mai curând posibil, fără să îl expunem în continuare litigiului, insinuărilor presei şi altor lucruri de acest fel“, declara la acel moment avocatul lui Rocco, Ellen Sigal.

image

Rocco, alături de tatăl său, Guy Ritchie  

În timpul unui concert din Noua Zeelandă, Madonna a început să plângă, şi i-a transmis o serie de mesaje. Vedeta i-a dedicate piesa „La Vie En Rose“. „Este adevărat. Nu există dragoste mai mare decât cea dintre o mamă şi fiul său. Dacă vorbesc prea mult despre el, voi plânge“, a spus Madonna pe scenă. Artista a încheiat piesa în lacrimi, spunând: „Sper că va auzi asta şi că ştie cât de mult îmi lipseşte“.

În ciuda acestor gesturi, Madonna a aflat că tânărul a jignit-o pe o reţea socială. Rocco a specificat în dreptul detaliilor personale de pe contul de Instagram că este „un fiu de căţea“ (traducere din „son of a bitch“), alarmând-o pe Madonna, care s-a declarat „profund îngrijotată“.

Madonna (58 de ani) şi Guy Ritchie (47 de ani) s-au căsătorit în anul 2000 şi au divorţat opt ani mai târziu. Cei doi au împreună doi copii – Rocco, în vârstă de 16 ani, şi David (10 ani), pe care l-au adoptat din Malawi. Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu actorul Sean Penn, în perioada 1985 – 1989. Artista americană mai are doi copii: Lourdes, în vârstă de 19 ani, cu fostul ei partener de viaţă Carlos Leon, şi Mercy (10 ani), adoptată tot din Malawi.

Guy Ritchie s-a recăsătorit, în anul 2015, cu modelul britanic Jacqui Ainsley, cu care are trei copii - Rafael, născut în septembrie 2011, Rivka, născută în noiembrie 2012, şi Levi, născut în iunie 2014.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite