Reacţia lui George Clooney după ce Tom Cruise şi-a criticat dur membrii echipei de filmare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul George Vlooney
Actorul George Vlooney

George Clooney îi ia apărarea lui Tom Cruise după ce acesta şi-a criticat echipa de filmare „Mission: Impossible 7” pentru că a încălcat regulile din protocolul sanitar Covid-19, potrivit unei înregistrări audio publicată de The Sun.

Actorul George Clooney este de părere că, deşi el nu ar fi reacţionat la fel, Tom Cruise nu a exagerat pe platourile de filmare din Marea Britanie, unde a fost înregistrat recent criticând dur membrii echipei pentru că au încălcat regulile de distanţare impuse în contextul sanitar, scrie news.ro

Actorul şi producătorul Tom Cruise a criticat echipa de filmare „Mission: Impossible 7” după ce a remarcat încălcări ale regulilor din protocolul sanitar Covid-19, potrivit unei înregistrări audio publicată de The Sun.

Când a văzut două persoane stând prea aproape una de cealaltă în faţa unui monitor, a spus echipei: „Dacă vă mai văd făcând asta, aţi plecat!”. El a continuat: „Suntem etalon. În Hollywood, fac filme acum datorită nouă. Pentru că ei în cred în noi şi în ce facem. Stau noaptea la telefon cu fiecare studio, companii de asigurări, producători şi ne urmăresc şi ne folosesc pentru a-şi face filmele lor. Creăm mii de locuri de muncă, nenorociţilor. Nu vreau să mai văd asta din nou. Niciodată!”.

„Puteţi spune asta oamenilor care îşi pierd casele pentru că industria noastră este închisă. Nu le va pune mâncare pe masă sau plăti pentru educaţie. Cu asta dorm în fiecare noapte - viitorul acestei industrii nenorocite!”, a mai spus el. „Nu închidem filmul asta! S-a înţeles? Dacă mai văd asta, aţi plecat”.

Clooney i-a declarat lui Howard Stern, în emisiunea de la Sirius XM, la care îşi promova cel mai recent film, „The Midnight Sky”, că el nu ar fi făcut totul atât de personal, dar că înţelege complet responsabilitatea lui Cruise faţă de toată producţia.

„Nu a exagerat pentru că este o problemă”, a spus Clooney, citează People. „Am un prieten care este asistent de regie la un show TV căruia i s-a întâmplat aproape acelaşi lucru, dar răspunsul nu a fost atât de radical. Nu aş fi făcut atâta agitaţie. Nu aş fi scos oamenii în faţă. Eşti într-o poziţie de putere şi este complicat, aşa-i? Eşti responsabil pentru toţi ceilalţi şi are perfectă dreptate legat de asta. Iar dacă o producţie pică, mulţi oameni îşi pierd slujbele. Oamenii trebuie să înţeleagă asta şi trebuie să fie responsabili. Doar că nu este stilul meu, ştii, să îi iau pe toţi la rost aşa”.

Clooney a mărturisit că nu cunoaşte pe de-a-ntregul circumstanţele, dar s-a întrebat de câte ori au fost încălcate regulile până ce Cruise să îşi piardă cumpătul.

Producţia „Mission: Impossible 7” a suferit amânări după ce, în luna octombrie, 12 oameni de pe platoul din Italia au fost testaţi cu rezultate pozitive. O săptămână mai târziu, ea a fost reluată şi a revenit în Marea Britanie în urmă cu două săptămâni.

„Mission: Impossible 7” este regizat de Christopher McQuarrie şi programat să fie lansat pe 19 noiembrie 2021.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite