Rapperul Lil Wayne a fost internat de urgenţă: avionul privat al artistului a aterizat forţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul american Lil Wayne, în vârstă de 33 de ani, a fost internat de urgenţă după ce a suferit două crize epileptice, iar avionul privat la bordul căruia se afla în acel moment a fost nevoit să aterizeze forţat pentru ca artistul să primească îngrijiri medicale.

Site-ul TMZ.com afirmă că raperul a suferit două crize epileptice în timp ce se afla la bordul avionului privat şi că pilotul aeronavei a fost nevoit să efectueze două aterizări de urgenţă în Omaha (Nebraska). Ulterior, avionul a decolat, după ce Lil Wayne a refuzat îngrijirile medicale, însă la scurt timp a suferit o nouă criză epileptică în urma căreia şi-a pierdut cunoştinţa, iar avionul a aterizat din nou în regim de urgenţă, tot în Omaha. 

KETV, un post de televiziune din Omaha, a prezentat pe site-ul său imagini video care arătau un grup de paramedici preluând pe targă o persoană dintr-un avion şi transportând-o apoi la CHI Health Creighton University Medical Center. 

Derek Sherron, agentul de presă al cântăreţului, a confirmat că Lil Wayne a suferit două crize epileptice, precizând totuşi că acestea au fost minore, iar starea artistului este stabilă. „Sub supravegherea medicilor săi, se află acum în stare stabilă şi are o stare de spirit bună. Le mulţumeşte fanilor pentru sprijinul, rugăciunile şi urările lor“, a declarat Sherron, citat de agenţia News.ro.

În urmă cu trei ani, Lil Wayne a petrecut mai multe zile într-o clinică din Los Angeles, presa speculând la momentul respectiv că raperul luase o supradoză de codeină. Ulterior, cântăreţul a dezvăluit într-un interviu acordat postului de radio Power 106 că suferă de epilepsie şi este predispus la astfel de crize. 

Rapperul Lil Wayne, originar din New Orleans şi al cărui nume real este Dwayne Michael Carter Jr., şi-a început cariera la vârsta de nouă ani şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi raperi din lume într-o carieră de două decenii. Rapperul a câştigat patru premii Grammy, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite