Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani: ce sex are bebeluşul

0
0
Ramona Bădescu FOTO Antena 1
Ramona Bădescu FOTO Antena 1

Actriţa Ramona Bădescu, în vârstă de 50 de ani, a adus pe lume primul ei copil. Vedeta a născut în secret la Roma.

Ramona Bădescu a născut în secret, zilele trecute, la o clinică privată din Roma, potrivit Click!

Actriţa a adus pe lume un băieţel.

„Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoţii. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ţine în braţe bebeluşul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoţie atât de mare încât îmi taie respiraţia, dar şi o responsabilitate pe măsură“, povestea Ramona Bădescu într-un interviu pentru Revista Taifasuri.

   

Vizitată de o prietenă, care s-a aniversat la Roma, Ramona a petrecut alături de ea, aceasta postând în mediul online fotografii şi, astfel, observându-se că vedeta a născut recent

image

Ramona Bădescu locuieşte de ani buni în Italia. Se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro, când medicii i-au dat vestea că era deja însărcinată în câteva săptămâni, cu un băieţel. Sarcina a fost una uşoară, în ciuda vârstei din buletin. 

„Au fost cele mai frumoase luni din viaţa mea. Am avut o sarcină uşoară, m-am mişcat foarte mult, dar m-am şi odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârşit, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorţeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea. Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ţinute. Pentru că m-am îngrăşat doar nouă kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă şi conformaţia mi-a permis să port ceea ce aveam deja în şifonier şi să îmi păstrez stilul vestimentar“, declara actriţa pentru aceeaşi sursă. 

Ramona a vorbit şi despre bărbatul cu care are o relaţie de doi ani. Deşi evită să îi spună numele, Ramona a dezvăluit că nu este o persoană publică şi că este cel alături de care a trăit cele mai puternice sentimente de dragoste.

„În aceşti doi ani de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitatea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial“, a mai spus Ramona pentru OK! Magazine.

image
Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite