Pro TV aruncă bomba cu râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanti Florica, prototipul româncei descurcăreţe
Tanti Florica, prototipul româncei descurcăreţe

Două seriale noi de comedie, „Tanti Florica“ şi „Spitalul de demenţă”, debutează la Pro TV în această săptămână, iar Toni Grecu şi „Serviciul Român de Comedie“ revin cu cel de-al şaselea sezon.

Florin Călinescu, din nou pe ecrane. Ca femeie!

Pro TV dă startul la distracţie şi amuzament începând din această seară. De la ora 20.30, emisiunea de divertisment „Serviciul Român de Comedie" revine cu un nou sezon, fiind urmată, de la ora 21.30, de un serial de comedie proaspăt, „Tanti Florica". De joi, Pro TV dublează doza de comedie cu un nou serial, „Spitalul de demenţă", ce va fi difuzat de la ora 21.30, imediat după „Las Fierbinţi". 

Cea mai mare surpriză pregătită de Pro TV va fi revenirea actorului Florin Călinescu pe micile ecrane. După o lungă pauză, acesta va juca din nou, începând din această seară, în serialul de comedie „Tanti Florica".

Telespectatorii îl vor putea vedea pe Florin Călinescu într-o nouă ipostază, de travestit. Personajul pe care îl va interpreta actorul este o femeie care a ştiut întotdeauna cum să depăşească greutăţile folosindu-se din plin de umor.

Serialul este o adaptare a unuia dintre cele mai cunoscute show-uri din Marea Britanie şi Irlanda - „Mrs. Brown's Boys", care a primit anul acesta premiul BAFTA pentru cea mai bună comedie de situaţie, iar Ben Kellett, regizorul producţiei, este cel care, alături de Florin Călinescu şi Bogdan Dumitrescu, semnează şi regia serialului. Călinescu, cel care intră nu doar în pielea, ci şi în hainele charismaticei Tanti Florica, a declarat că, odată cu acest rol, a realizat cât e de complicat să fii femeie.

„Mi-a fost cu adevărat greu să intru în sutienele ei, în ciorapii ei, să-mi pun cerceii ei, să mă machiez şi să îmbrac rochiile ei. Cele născute aşa,probabil au asimilat toate lucrurile astea de-a lungul devenirii lor şi nu li se mai pare o povară. Dar abia acum înţeleg de ce noi, bărbaţii, trebuie să aşteptăm atât de mult o femeie să fie gata. Şi după ce e îmbrăcată, se schimbă, şi după ce e încălţată, se descalţă şi după ce e machiată îşi reface machiajul...", a declarat actorul. De-a lungul întregului sezon, Florin Călinescu va putea fi admirat în peste 30 de ţinute feminine, gătindu-se, în medie, în fiecare episod, cu trei „toalete".

Alături de Florin Călinescu, în noul serial vor mai juca Tania Popa, Octavian Strunilă, Radu Zetu, Bogdan Talaşman şi Toma Cuzin, care interpretează rolurile copiilor Floricăi.

"Abia acum înţeleg de ce noi, bărbaţii, trebuie să aşteptăm atât de mult o femeie să fie gata."
Florin Călinescu actor

Forţe proaspete la „Serviciul Român de Comedie"

În această seară, „Serviciul Român de Comedie" revine la Pro TV în haine noi. Agenţii lui Toni Grecu se întorc cu forţe proaspete în Comedy Plaza, care va fi populat de supereroi dedicaţi luptei contra tristeţii.

„SRC vine în primul rând cu un decor care ne va duce într-o zonă foarte interesantă, vom avea o piaţetă şi totul se va întâmpla într-un spaţiu al comediei, al râsului, mai ales după ce s-a întâmplat în această vară cu suspendările şi războaiele politice", spune Toni Grecu.

Vor apărea în peisaj şi personaje noi, precum Mona Pivniceru (Aniela Petreanu) sau Crin Antonescu (Tomi Cristin), pe lângă personaje deja celebre şi foarte îndrăgite, precum Costel (Mihai Bobonete) sau Gina (Jojo).

„Vom acorda o atenţie sporită şi luptei politice care va începe în perspectiva alegerilor din decembrie.Va fi o toamna fierbinte şi emisiunea îşi propune să rămână conectată la tot ce se întâmplă", a încheiat Toni Grecu.

„Spitalul de demenţă": o radiografie comică a sănătăţii

De joi seară, telespectatorii vor putea urmări la Pro TV serialul „Spitalul de demenţă", o comedie cu un umor aparte, care tratează într-o notă comică şi într-un stil care nu te pot lăsa indiferent realitatea medicală din România.
Producţia este o ficţiune comică în regia lui Peter Kerek, după un scenariu de Toni Grecu şi Adrian Onicu, în care îşi vor face apariţia actori cunoscuţi din grupul „Serviciului Român de Comedie", printre care Jojo, Claudiu Maier, Monica Anghel, Cosmin Natanticu, Cristian Martin şi Aniela Petreanu. 

Echipa şi-a propus să fie ceva nou nu doar sub aspectul subiectului, ci şi sub cel al realizării, al imaginii, al compoziţiei. Este un serial de comedie care va interesa publicul larg deoarece abordează un subiect extrem de fierbinte: reforma sistemului sanitar din România, modul în care este tratat pacientul într-un spital oarecare de pe plaiul mioritic.

„Este un subiect grav, dar îl tratăm cu comedie pentru că hazul de necaz e specific românului, atunci când vezi că nu poţi îndrepta ceva, îl iei la mişto, e singura şansă să nu înnebuneşti", a mărturisit Grecu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite