Prințul Harry îi acuză pe William și Kate Middleton că l-au încurajat să poarte uniforma nazistă la o petrecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un fragment dezvăluit din cartea sa „Spare” (Rezerva), prințul Harry afirmă că fratele său și Kate Middleton l-au încurajat să poarte celebra uniformă nazistă la o petrecere deghizată, potrivit The Sun.

 The Sun a dezvăluit povestea șocantă în 2005. FOTO: Reuters
The Sun a dezvăluit povestea șocantă în 2005. FOTO: Reuters

Prințul și prințesa de Wales „au urlat de râs” când l-au văzut îmbrăcat în ținuta ofensatoare pentru petrecerea din 2005, povestește ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, în cartea sa de memorii, „Spare”, potrivit The Sun, care a publicat pe prima pagină șocanta poveste însoțită de o fotografie în care prințul Harry apare îmbrăcat ca un soldat nazist, cu o banderolă roșie pe care apare inscripționată o svastică.

Harry avea 20 de ani la petrecerea pentru care se costumase astfel. Ulterior, prințul și-a cerut scuze pentru faptele sale și chiar ar fi primit o mustrare din partea tatălui său, regele Charles, care era pe atunci prinț de Wales.

A fost o alegere proastă a costumului și îmi cer scuze”, a declarat atunci Harry, după reacția opiniei publice.

„Uniforma nazistă, au spus”

Într-un fragment al cărții sale de memorii văzut de Page Six, Harry povestește cum a fost aleasă ținuta, explicând că a fost vorba de o alegere între două costume - o uniformă de pilot sau una nazistă.

I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus”, scrie Harry, precizând că atunci s-a dus acasă și a îmbrăcat-o pentru ei.

Amândoi au urlat. Mai rău decât costumul lui Willy! Mult mai ridicol!”, a relatat ducele de Sussex în volumul său. 

La acea vremea, ținuta lui Harry a stârnit un val de proteste, forțând Clarence House să emită rapid o declarație scrisă din partea prințului, prin care acesta își cerea scuze pentru orice ofensă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite