Prinţul Harry, dezvăluiri din tinereţea „haotică“: „Am vrut să ies din familia regală, am petrecut mulţi ani neştiind încotro mă îndrept, nu mă maturizam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Harry (32 de ani) a dezvăluit într-un interviu pentru „Daily Mail“, că a vrut la un moment dat să părăsească Familia Regală Britanică, la câteva zile după ce el a sugerat într-un alt interviu că niciunul dintre membrii familiei regale nu-şi doreşte de fapt tronul.

De ce nu a părăsit Familia Regală Britanică 

Într-un interviu candid, Prinţul Harry a povestit cum la un moment dat să iasă din linia de succesiune a Familiei Regale Britanice, potrivit „Daily Mail“. „Am simţit că trebuie să ies din familie, dar m-am decis totuşi să rămân şi să îmi găsesc un rol. Nu vrem să fim doar o adunătură de celebrităţi, ci vrem să ne folosim rolurile pentru a face ceva bun“, a spus Harry, referindu-se la anii de după ce a plecat din armată.

Armata, a doua casă 

Acesta a mai recunoscut că după moartea prematură a mamei sale s-a simţit „ca acasă“ doar în timpul anilor dedicaţi armatei. În 2007, după zece săptămâni petrecut în Afghanistan, poziţia sa a fost descoperită şi făcută publică de către o revistă, iar prin urmare, Harry a trebuit relocat din motive de securitate.

„Am fost foarte supărat. Armata a fost cea mai bună evadare de care am avut parte. Simţeam că sunt pe drumul cel bun, că pot obţine ceva. Pot înţelege extrem de bine oamenii cu diferite poveşti de viaţă şi simţeam că fac parte dintr-o echipă“, a explicat Harry. „Cât am fost în armată nu eram prinţ, eram doar Harry“, a mai zis el.

Totuşi, cu ajutorul fratelui său mai mare, William, Harry a descoperit o modalitate de a se reinventa şi a-şi găsi un ţel care a câştigat respectul şi afecţiunea publicului: promovarea cauzei femeilor şi militarilor răniţi şi abordarea problemelor legate de sănătatea mintală, printre altele.

A fost aproape de a claca 

Pe de altă parte, Harry a povestit şi despre tinereţea sa haotică. „Am petrecut mulţi ani neştiind încotro să mă îndrept, nu voiam să mă mturizez“, a spus prinţul. Au urmat câţiva ani plini de petreceri, băutură şi fumat - ani pe care Harry i-a descris într-un alt interviu drept „total haotici“ - iar Harry chiar a recunoscut că a fost foarte aproape de a claca de câteva ori.

Întrebat despre viitorul monarhiei britanice - Regina Elisabeta a II-a are acum 91 de ani, iar tatăl lui Harry, Charles, este moştenitorul tronului - Harry a spus că „lucrurile nu pot continua cum au fost în timpul reginei. Vor exista schimbări şi presiune pentru a le face cum trebuie“.

Într-un articol difuzat în această săptămână, revista Newsweek a relatat că Harry ar fi declarat că familia regală continuă să-şi îndeplinească rolul „pentru binele superior al poporului“.

„Există cineva în familia regală care vrea să fie rege sau regină? Nu cred, dar ne vom îndeplini obligaţiile când va veni timpul“, a spus prinţul. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite