Prințesa de Wales face progrese și va participa sâmbătă la un eveniment regal

0
Publicat:

Prințesa de Wales spune că face "progrese" după ce a fost diagnosticată cu cancer și că va participa la Trooping the Colour, sâmbătă, 15 iunie.

Prințesa de Wales FOTO:  X/Matt Porteous
Prințesa de Wales FOTO: X/Matt Porteous

Aceasta va fi prima apariție publică din acest an a lui Kate Middleton dup diagnostic și după operația abdominală din ianuarie, scrie bbc.com.

Dar, într-un mesaj personal, Catherine spune că tratamentul ei este încă în curs și va continua câteva luni.

"Încă nu am ieșit din impas", spune prințesa.

Aceasta este cea mai importantă actualizare a stării de sănătate a lui Catherine de când a dezvăluit în martie că are cancer, într-o declarație scrisă cu propriile cuvinte.

Aceasta este însoțită de o nouă fotografie a prințesei, realizată de fotograful Matt Porteous, care o arată în apropierea casei sale din Windsor. Însă mesajul pozitiv este însoțit de prudență.

"Așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele", spune ea.

"În acele zile rele te simți slab, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine", spune prințesa.

"Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să îmi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca."

Pentru Trooping the Colour, prințesa va face parte din parada trăsurilor împreună cu copiii săi și va face parte din grupul de familie care va saluta de la balconul Palatului Buckingham.

Acest eveniment este o paradă aniversară pentru monarh, iar un purtător de cuvânt al palatului a declarat că Regele Charles al III-lea este "încântat că prințesa poate participa la evenimentele de mâine".

De asemenea, prințesa și-a exprimat mulțumirile pentru mesajele de susținere din partea publicului în timpul bolii sale, spunând că a fost "spulberată" de încurajări.

"A făcut cu adevărat o diferență enormă pentru William și pentru mine și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai grele", se arată în mesajul prințesei.

Prințesa Kate Middleton a început să lucreze de acasă și se așteaptă să participe la unele evenimente în timpul verii, dar Palatul Kensington a subliniat că nu este vorba de o revenire completă și că planurile ar putea fi schimbate în scurt timp.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite