Prima reacţie a lui Chris Brown după ce a fost eliberat pe cauţiune din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Brown a trecut prin câteva ore de tensiune după ce poliţia a stat la poarta casei sale FOTO Hepta
Chris Brown a trecut prin câteva ore de tensiune după ce poliţia a stat la poarta casei sale FOTO Hepta

Chris Brown a ieşit din arest graţie unei cauţiuni, după incidentul în care a fost acuzat de o fostă Miss California că ar fi ameninţat-o cu o armă, chiar în casa lui. Tânăra şi poliţia au reconstituit evenimentele.

Brown, eliberat pentru 250.000 de dolari 

După ce a fost arestat şi acuzat că ar fi îndreptat o armă de foc către o femeie, Chris Brown a fost eliberat pe o cauţiune în valoare de 250.000 de dolari, la ora locală 23:19, scrie „Daily Mail“. Site-ul TMZ pretinde că Brown a fost testat pentru consum de droguri şi i s-a recoltat o probă de sânge atunci când a ajuns în arest. Cântăreţul va trebui să se prezinte la Clara Shortridge Foltz Criminal Justice Center, pe 20 septembrie, pentru o audiere.

După eliberare, Brown a postat pe Instagram o fotografie cu un bun prieten, cântăreţul Ray J, care l-a ajutat pe timpul desfăşurării evenimentul, sugerând în dreptul pozei că lumea va afla adevărul. „Mulţuimim tututor pentru susţinere şi gândurile bune. Chris este bine şi a ieşit pe cauţiune. Acuzaţiile care i s-au adus sunt false“, a declarat şi Mark Geragos, avocatul artistului. Chris Brown a mai spus că „va întoarce celălalt obraz şi va lansa mai multe piese“, în ciuda scandalului. 

Firul evenimentelor 

Imediat după ce Brown s-a predat poliţiştilor, pe care nu i-a lăsat în vila lui fără un mandat de perrcheziţie, autorităţile au încercat să găsescă presupusa armă de foc, însă până în acest moment nu au oferit detalii în acest sens. De asemenea, poliţiştii nu au comentat presupunerilor potrivit cărora Chris Brown ar fi aruncat pe geam o pungă plină cu droguri în care se afla şi arma. Pe de altă parte, Brown a cooperat cu poliţiştii, la fel cum au făcut-o şi prietenii din anturajul lui. 

image

Prietenii lui Brown, percheziţionaţi de poliţişti FOTO „Daily Mail“ 

În statul american California deţinerea ilegală a unei arme, precum şi ameninţarea unei persoane cu ea, atrage cu sine o amendă de 10.000 de dolari, dar şi închisoare până la patru ani. Deoarece Brown s-a declarat vinovat în cazul incidentului din trecut în care a bătut-o pe Rihanna, acestuia nu i s-a mai permis să deţină o armă de foc. 

image

Chris Brown, în drum spre poliţie FOTO „Daily Mail“ 

După toată desfăşurarea de forţe, Baylee Curran, femeia care l-a incriminat pe Brown, a postat pe reţelele sociale un videoclip în care spune: „Chiar credeţi că am vrut ca toate acestea să se întâmple, că eu am provocat totul? Dacă cineva îţi pune o armă la tâmplă ce ai face? Ai suna la poliţie?“. Fosta Miss California a declarat pentru un post de radio că este „şocată“ de amploarea evenimentelor şi că a fost prezentă la Chris Brown acasă pentru o audiţie cu scopul de a apărea în viitorul videoclip ar artistului. Baylee Curran a povestit că se afla într-o cadă cu apă fierbinte, iar unul dintre prietenii lui Brown îi arăta un colier cu diamante. Ea a menţionat că nu a atins bijuteria, dar s-a trezit cu un Chris Brown, vizibil „drogat sau băut“, lângă ea, care i-a spus: „Pleacă dracu de aici. M-am săturat de fete ca tine, nu v-am spus deja“. Curran mai spune că a încercat să plece, dar prietenii lui Brown au spus că îi dau telefonul doar dacă semnează un contract prin care să nu divulge ceva. Tânăra a refuzat şi a plecat cu o prietenă, după care a sunat la 911. 

image

Femeia care l-a acuzat pe Chris Brown că ar fi ameninţat-o cu arma FOTO „Daily Mail“ 

Poliţia a confirmat că a răspuns apelului unei femei care cerea ajutorul. După ce poliţiştii i-au înconjurat casa, Chris Brown ar fi strigat „Veniţi să mă luaţi“ şi ar fi aruncat o pungă în care se aflau droguri şi arma. Cel puţin şase persoane din anturajul starului au părăsit proprietatea atunci când poliţiştii au intrat în clădire, iar avocatul starului, Mark Geragos, a sosit cu doar câteva momente înainte ca mandatul de percheziţie să îi fie prezentat artistului, precizează „Los Angeles Times“. În cele din urmă, rapperul, în vârstă de 27 de ani, s-a predat fără să producă alte incidente şi a fost preluat în custodia Poliţiei din Los Angeles, fiind bănuit de comiterea unei agresiuni cu o armă de foc. 

chris brown politie hepta

Poliţia a aşteptat în faţa casei lui Brown FOTO Hepta 

După arestarea rapperului, mulţi dintre prietenii acestuia, precum Bruno Mars şi Hulk Hogan, şi-au exprimat susţinerea faţă de artist, prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter. 

Chris Brown nu e la prima abatere 

Artistul a publicat un mesaj video pe Instagram, atunci când poliţiştii se aflau în faţa casei sale, acolo unde şi-a expus punctul de vedere. „Eu dormeam şi, în mijlocul nopţii, m-am trezit şi am auzit acele elicoptere afurisite care zburau deasupra casei, iar poliţia era la uşa mea“, a scris cântăreţul, care afirmă că în seara respectivă s-a îngrijit de fiica lui şi nu a făcut nimic „rău“. Starul american şi-a încheiat mesajul video publicat pe Instagram cu o înjurătură la adresa poliţiei şi o referire la o mişcare protestatară ce a cuprins de câteva luni Statele Unite şi care militează împotriva brutalităţilor comise de poliţişti asupra comunităţii afro-americane - „Fuck the police, Black Lives Matter“.

În 2009, Chris Brown a mai fost condamnat pentru acte de violenţă, după ce Rihanna, iubita lui de la acea vreme, l-a acuzat de vătămare corporală. Cei doi artişti s-au certat în maşină, înainte de gala Premiilor Grammy, după ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o altă femeie, pe telefonul lui Brown. Brown a încercat să o împingă pe Rihanna afară din maşină, dar nu a reuşit, deoarece iubita lui purta centura de siguranţă. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul maşinii şi apoi, repetat, peste faţă, murdărind interiorul maşinii şi hainele artistei de sânge. Potrivit constatării poliţiei americane, cântăreaţa avea gura plină de sânge. Pentru fapta comisă, Chris Brown a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la cinci ani de supraveghere judiciară.

Într-un alt incident, în 2014, a fost condamnat la închisoare, muncă în folosul comunităţii şi cursuri de stăpânire a acceselor de furie după ce a recunoscut în instanţă că a lovit un bărbat cu pumnul în timp ce se afla în Washington.

În 2016, a fost acuzat de agresiune de o femeie din Las Vegas, însă cercetările au fost abandonate din lipsă de probe. În acest an, fostul lui manager l-a acuzat de asemenea de agresiune, dar justiţia americană nu s-a pronunţat deoacamdată în acel proces. Singura consolare a rapperului este următoarea: perioada lui de libertate condiţionată, impusă după agresiunea comisă asupra cântăreţei Rihanna, s-a încheiat în martie 2015, ceea ce înseamnă că nu va fi trimis automat la închisoare în cazul comiterii unei noi agresiuni, notează News.ro.

Chris Brown, născut pe 5 mai 1980, este un cântăreţ, dansator şi actor american. A devenit cunoscut în 2005 cu single-ul „Run It!“, care i-a adus aproape instantaneu statutul de vedetă şi comparaţii elogioase cu o serie de artişti celebri, precum Michael Jackson şi Usher. A lansat şapte albume de studio şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei American Music Awards.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite