Chris Brown, arestat după ce a ameninţat o femeie cu o armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta nu este primul incident în care este implicat Chris Brown FOTO Hepta
Acesta nu este primul incident în care este implicat Chris Brown FOTO Hepta

Chris Brown (27 de ani) a fost arestat la Los Angeles, după ce a ameninţat o femeie cu o armă de foc, în urma unui incident bizar. Poliţia a trebuit să aştepte un mandat ca să intre în vila starului.

Update: Chris Brown a fost eliberat de poliţia americană, contra unei cauţiuni de 250.000 de dolari, marţi, la ora locală 23.19. Cântăreţul va trebui să se prezinte la Clara Shortridge Foltz Criminal Justice Center, pe 20 septembrie, pentru o audiere. 

După eliberarea artistului, avocatul său, Mark Geragos, a publicat pe Twitter următorul mesaj: „Mulţumesc tuturor pentru sprijin şi urările de bine. Chris a ieşit din arest şi se simte bine. Acuzaţiile formulate împotriva lui sunt false şi acest lucru poate fi dovedit“.

Dreptate cu arma 

Modelul Baylee Curran, fostă Miss California, care se afla în noaptea de luni spre marţi la reşedinţa vedetei, a declarat pentru „LA Times“ că  artistul a ameninţat-o cu arma după ce i-a admirat o bijuterie din diamant unui prieten de-ai cântăreţului. Acesta din urmă a scos o armă de foc, a îndreptat-o spre ea şi i-a spus: „Pleacă de aici!“. Apoi, Baylee Curran a fugit la un vecin, de unde a telefonat la Poliţie, scrie Reuters

Poliţia a descins în casa starului marţi, după un apel primit la serviciul de urgenţe în jurul orei 3 dimineaţa. Modelul a mai declarat pentru „LA Times“ că alături de o prietenă şi un asociat în afaceri, a mers în casa cântăreţului luni după-amiaza. Curran a mai afirmat că admira bijuteriile şi lanţul cu dimanante ale unui prieten de-ai lui Brown, încă neidentificat, iar bărbatul s-ar fi enervat şi i-ar fi spus să se îndepărteze. Atunci spune modelul că Brown a luat arma şi a ameninţat-o şi i-a spus să părăsească locuinţa. 

De ce a refuzat Chris Brown să îi lase pe poliţişti în casa lui 

Iniţial, Chris Brown nu le-a permis poliţiştilor să intre în reşedinţa sa pentru a găsi arma, solicitându-le un mandat de percheziţie. Abia când a ajuns avocatul său, Brown a decis să apară în faţa poliţiştilor. Poliţia a raportat că mai bine de şase oameni au fost escortaţi de la reşedinţa starului şi vor fi chestionaţi. 

chris brown politie hepta

Poliţia aştepta să intre în casa vedetei FOTO Hepta 

Artistul a publicat un mesaj video pe Instagram, acolo unde şi-a expus punctul de vedere. „Eu dormeam şi, în mijlocul nopţii, m-am trezit şi am auzit acele elicoptere afurisite care zburau deasupra casei, iar poliţia era la uşa mea“, a scris cântăreţul, care afirmă că în seara respectivă s-a îngrijit de fiica lui şi nu a făcut nimic „rău“. Starul american şi-a încheiat mesajul video publicat pe Instagram cu o înjurătură la adresa poliţiei şi o referire la o mişcare protestatară ce a cuprins de câteva luni Statele Unite şi care militează împotriva brutalităţilor comise de poliţişti asupra comunităţii afro-americane - „Fuck the police, Black Lives Matter“.

Ce acuzaţii i se aduc starului 

După o percheziţie organizată în reşedinţa starului şi după interogarea mai multor martori, cântăreţul a fost acuzat de „posibilă agresiune cu o armă mortală“. Unul dintre prietenii lui Brown a declarat pentru presa americană că nu l-a deranjat situaţia controversată, ci prezenţa camerelor de luat vederi în faţa vilei sale.

În ce alte incidente a mai fost implicat 

În 2009, Chris Brown a mai fost condamnat pentru acte de violenţă, după ce Rihanna, iubita lui de la acea vreme, l-a acuzat de vătămare corporală. Cei doi artişti s-au certat în maşină, înainte de gala Premiilor Grammy, după ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o altă femeie, pe telefonul lui Brown. Brown a încercat să o împingă pe Rihanna afară din maşină, dar nu a reuşit, deoarece iubita lui purta centura de siguranţă. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul maşinii şi apoi, repetat, peste faţă, murdărind interiorul maşinii şi hainele artistei de sânge. Potrivit constatării poliţiei americane, cântăreaţa avea gura plină de sânge. Pentru fapta comisă, Chris Brown a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la cinci ani de supraveghere judiciară.

Într-un alt incident, în 2014, a fost condamnat la închisoare, muncă în folosul comunităţii şi cursuri de stăpânire a acceselor de furie după ce a recunoscut în instanţă că a lovit un bărbat cu pumnul în timp ce se afla în Washington.

În 2016, a fost acuzat de agresiune de o femeie din Las Vegas, însă cercetările au fost abandonate din lipsă de probe. În acest an, fostul lui manager l-a acuzat de asemenea de agresiune, dar justiţia americană nu s-a pronunţat deoacamdată în acel proces. Singura consolare a rapperului este următoarea: perioada lui de libertate condiţionată, impusă după agresiunea comisă asupra cântăreţei Rihanna, s-a încheiat în martie 2015, ceea ce înseamnă că nu va fi trimis automat la închisoare în cazul comiterii unei noi agresiuni, notează News.ro.

Chris Brown, născut pe 5 mai 1980, este un cântăreţ, dansator şi actor american. A devenit cunoscut în 2005 cu single-ul „Run It!“, care i-a adus aproape instantaneu statutul de vedetă şi comparaţii elogioase cu o serie de artişti celebri, precum Michael Jackson şi Usher. A lansat şapte albume de studio şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei American Music Awards. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri