Pretenţii de divă: Madonna a obligat un dansator să-i sărute picioarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna este o persoană perfecţionistă şi extrem de punctuală FOTO AP
Madonna este o persoană perfecţionistă şi extrem de punctuală FOTO AP

Madonna a umilit un dansator pe care l-a obligat să-i sărute picioarele, drept pedeapsă pentru că a întârziat „câteva minute“ la o repetiţie, potrivit mai multor publicaţii internaţionale.

Perfecţionistă şi extrem de punctuală, Regina muzicii pop îşi ţine dansatorii „sub papuc“ şi nu acceptă nicio abatere. Dar ultima pretenţiei a divei, ajunsă la vârstă de 57 de ani, a mers, probabil, cam departe. Pentru a ierta un dansator care a întârziat câteva minute la o repetiţie, Madonna l-a obligat să-i sărute picioarele, potrivit unei surse, citate de „New York Daily News“. „Dansatorul nu a întârziat decât câteva minute şi îşi cerea scuze de parcă era nebun“, a povestit sursa respectivă.

Madonna, nicio repetiţie fără lumânări parfumate

Conform aceleiaşi surse, Madonna are o serie de reguli foarte bine fixate în ceea ce priveşte repetiţiile sale. Cântăreaţa nu suportă să vadă sticle de apă pe jumătate goale, drept pentru care, organizatorii trebuie să se asigure că nu există aşa ceva pe scenă sau în apropierea ei, înainte ca Madonna să-şi facă apariţia. În plus, luminile din încăpere trebuie să fie slabe, iar lumânările sunt un „accesoriu“ de nelipsit– cântăreţei îi place ca locul în care îşi desfăşoară activitatea să arate şi să miroasă într-un anume fel.

O asistentă îi aminteşte divei să mănânce

Tot din cauza perfecţionismului său dus la extrem, Madonna şi-a angajat recent o asistentă care trebuie să-i aducă aminte să mănânce, întrucât vedeta este prinsă cu treburi legate de turneul mondial „Rebel Heart Tour“, care a debutat pe 9 septembrie, la Montreal (Canada).

Astfel, asistenta o întreabă frecvent „Ai mâncat? Ai băut suficientă apă?“, iar Madonna îi răspunde acesteia: „C*ţea, pleacă de la bara mea de dans!“ - o slujbă dificilă pentru asistentă, însă necesară pentru vedetă, având în vedere că aceasta face parte dintre artiştii care nu se mai gândesc la ei atunci când lucrează.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)“, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite