Poziţia lui Johnny Depp după ce Amber Heard l-a acuzat că a bătut-o în repetate rânduri. Ce solicitări a făcut actriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amber Heard şi Johnny Depp s-au căsătorit în urmă cu 15 luni FOTO Guliver/ Getty Images
Amber Heard şi Johnny Depp s-au căsătorit în urmă cu 15 luni FOTO Guliver/ Getty Images

Avocata actorului american Johnny Depp (52 de ani) a respins vehement acuzaţiile formulate de soţia acestuia, Amber Heard (30 de ani), potrivit cărora ar fi lovit-o în repetate rânduri, precizând că actriţa urmăreşte compensaţii finaciare, dar şi să atragă simpatie.

Amber Heard a depus actele de divorţ la începutul săptămânii trecute, invocând diferenţe ireconciliabile. Ulterior, actriţa a apărut la tribunal cu o vânătaie pe faţă pentru a solicita un ordin de restricţie împotriva starului, susţinând că acesta a bătut-o şi declarând că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. „Trăiesc cu spaima că Johnny se va întoarce pentru a mă teroriza fizic şi emoţional“, a mărturisit Heard, care a izbucnit în lacrimi la ieşirea din tribunal. 

Amber Heard: „Am îndurat abuzuri emoţionale, verbale şi fizice din partea lui Johnny Depp“

„Pe toată durata relaţiei noastre, Johnny a avut un comportament abuziv verbal şi fizic. Am îndurat abuzuri emoţionale, verbale şi fizice din partea lui Johhny, care au inclus umilinţe, ameninţări, comportament ostil la adresa mea de fiecare dată când îi puneam la îndoială autoritatea lui sau nu eram de acord cu el“, a mai spus Amber Heard, povestind în detaliu şi două dintre cele mai grave incidente pentru care a prezentat şi dovezi – mai multe fotografii în care apare cu faţa plină de vânătăi.

image

Una dintre fotografiile prin care Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp FOTO People/Amber Heard 

Actriţa a obţinut un ordin de restricţie temporar, aşa că Depp nu are voie să se apropie de ea sau să o contacteze. Actriţa a mai cerut o pensie alimentară de 50.000 de euro pe lună, custodia unică a câinelui Pistol, acces exclusiv la reşedinţa din Los Angeles, unde cei doi au locuit din momentul în care s-au căsătorit, şi la maşina Range Rover, precum şi un tratament de gestionare a furiei pentru Depp, însă toate aceste solicitări i-au fost respinse. 

„Amber Heard vrea să obţină un avantaj financiar“

Pe de altă parte, în documentele depuse în instanţă, avocata actorului, Laura Wasser, susţine că Heard doreşte să obţină „un avantaj financiar“, dar şi să câştige simpatie prin invocarea violenţei domestice. „Cererea unui ordin de restricţie temporar şi solicitările sale financiare par să fie un răspuns la publicitatea negativă de care a avut parte după anunţul divorţului.“ Prin publicitate negativă, avocata lui Depp face referire la criticile ce i-au fost aduse artistei, având în vedere că a cerut divorţul la doar două zile după ce mama actorului a murit. 

De asemenea, avocata a precizat că Depp nu va avea cum să se apropie de Heard, întrucât este plecat din ţară şi nu se va întoarce mai devreme de 7 iunie: „De altfel el nici nu va putea participa la audieri şi are toate intenţiile să stea departe de Amber. Totuşi, Johnny nu poate să se protejeze pe sine şi pe Amber de ochii presei, iar mânia ei nu va simplifica deloc lucrurile.“

Amber Heard, acuzată că profită de perioada grea prin care trece Johnny Depp

Totodată, reprezentanta în instanţă a lui Depp subliniază că Amber Heard profită de faptul că actorul traversează o perioadă dificilă cauzată de pierderea mamei sale şi afirmă că actriţa nu are nevoie urgentă de bani: „Amber este un model şi o actriţă de succes care câştigă bani şi este capabilă să se întreţină singură.“

Johnny Depp, a cărui avere este estimată la 450 de milioane de dolari şi care deţine o insulă privată în Bahamas, a solicitat judecătorului să respingă cererea soţiei sale privind suportul financiar, însă mai multe surse apropiate cuplului au dezvăluit că artiştii nu au semnat un contract prenupţial, ceea ce înseamnă că Heard ar putea primi jumătate din averea fostului său soţ potrivit legislaţiei californiene, scrie „The Huffington Post“. 

johnny depp divort
johnny depp divort

Amber Heard şi Johnny Depp FOTO Guliver/Getty Images

Johnny Depp îşi continuă activitatea profesională

Între timp, se pare că drama divorţului nu-i compromit planurile profesionale lui Johnny Depp, care a început turneul formaţiei The Hollywood Vampires, din care fac parte şi Alice Cooper şi Joe Perry, în New York, la o zi după ce Amber Heard a înaintat instanţei documentele de divorţ. Trupa va concerta şi în România, show-ul fiind programat pentru data de 6 iunie, pe scena complexului Romexpo din Bucureşti. Totuşi, în America, cel mai recent film al său, „Alice în Ţara Oglinzilor/ Alice Through the Looking Glass“, ar putea primi o lovitură zdravănă întrucât anumite persoane plănuiesc boicotarea premierei, în semns de solidaritate faţă de Amber Heard.

Johnny Depp a făcut o singură declaraţie publică prin intermediul reprezentantului său, dar înainte de a apărea acuzaţiile de violenţă conjugală: „Având în vedere modul în care s-a terminat acest mariaj, dar şi pierderea tragică a mamei sale, Johnny nu va răspunde poveştilor false, bârfelor, dezinformărilor şi minciunilor despre viaţa sa personală. Speră doar ca dizolvarea acestei scurte căsnicii să se rezolve cât mai rapid.“

Johnny Depp şi Amber Heard s-au logodit în decembrie 2013, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011. Cei doi s-au căsătorit la începutul anului trecut în cadrul unei ceremonii private restrânse organizate în reşedinţa din Los Angeles, urmată de o petrecere pe insula privată a actorului.

Johnny Depp a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 16 ani, şi Jack, în vârstă de 13 ani. Anterior, Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985. A fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie intens mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite