Amber Heard şi Johnny Depp divorţează după un an: actriţa vrea o parte din averea starului american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare, în anul 2011 FOTO AP
Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare, în anul 2011 FOTO AP

Actorii americani Amber Heard (30 de ani) şi Johnny Depp (52 de ani) divorţează după un an, artista invocând diferenţe ireconciliabile, potrivit presei străine.

Amber Heard a depus actele de divorţ, după 15 luni de mariaj, invocând diferenţe ireconciliabile şi cerând sprijin conjugal. La rândul lui, Johnny Depp, a cărui avere este estimată la 400 de milioane de dolari şi care deţine o insulă privată în Bahamas, a solicitat judecătorului să respingă cererea soţiei sale. Mai multe surse apropiate cuplului au dezvăluit că artiştii nu au semnat un contract prenupţial.


Deocamdată, artiştii nu au făcut nicio declaraţie, însă potrivit site-ului TMZ.com se pare că actriţa a intentat divorţ la doar două zile după ce mama lui Depp, Betty Sue Palmer, a murit.

În prezent, starul american se află în plină promovare a celui mai recent film, „Alice în Ţara Oglinzilor/ Alic Through The Looking Glass“, ce va avea premiera mondială vineri. Johnny Depp a fost singur la premiera de gală din Los Angeles, iar cei doi nu au mai fost văzuţi împreună din luna aprilie.
La rândul ei, Amber Heard a primit un rol major în „The Justice League: Part One“, care se află în curs de producţie.

johnny depp divort
johnny depp divort

Amber Heard şi Johnny Depp FOTO Guliver/Getty Images


Johnny Depp şi Amber Heard s-au logodit în decembrie 2013, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011. Cei doi s-au căsătorit la începutul anului trecut în cadrul unei ceremonii private restrânse organizate în reşedinţa din Los Angeles, urmată de o petrecere pe insula privată a actorului.

„Mi-a rămas în minte, aşa că am căutat-o“, mărturisea Depp pe scena Festivalului Internaţional de Film Santa Barbara. De asemenea, în ianuarie, când i-a fost înmânat un trofeu în cadrul Festivalului Palm Springs, actorul i-a mulţumit soţiei sale în discurs „pentru că ţine pasul cu mine, pentru că trăieşte cu toate aceste personaje ale mele, lucru deloc uşor. E greu pentru mine, cu siguranţă şi pentru ea este greu.“

În vara anului trecut, în primul interviu după mediatizata căsătorie, actriţa şi fotomodelul american a declarat pentru revista „Elle“: „Nu a existat o schimbare dramatică. Noi am fost împreună o perioadă lungă, aşa că este destul de natural. Am un spirit incredibil de independent. Mă îndrăgostesc din nou şi din nou.“ În luna noiembrie, când au început să apară primele zvonuri despre o posibilă destrămare a căsniciei, Amber Heard declara pentru revista „Marie Claire“ că lucrurile merg foarte bine şi nega vehement posibilitatea unui divorţ.


Johnny Depp a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 16 ani, şi Jack, în vârstă de 13 ani. Anterior, Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985. A fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie intens mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.  

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite