Povestea neştiută a morţii lui Heath Ledger, actorul care l-a întruchipat pe Joker. Sora lui i-a prevestit sfârşitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
heath legder joker profimedia

O lume întreagă l-a apreciat pe Heath Ledger pentru rolul său emblematic,The Joker, din filmul „The Dark Knight”. Nimeni nu se aştepta ca tânărul actor în vârstă de doar 28 de ani să-şi piardă viaţa atât de repede. Oficial, a murit din cauza unei supradoze de medicamente, dar povestea are mai multe detalii neştiute.

Moartea lui Heath Ledger a surprins pe mulţi fani ai actorului şi nu doar pe fani. Medicii legişti au descoperit că a murit din cauza unei intoxicaţii cu şase substanţe antidepresive analgezice şi anxiolitice. Se pare că actorul a fost afectat de ultimul său rol, care l-a epuizat fizic şi psihic, fiind cel mai dificil din cariera sa.

Când Heath Ledger a murit în 2008, lumea era în stare de şoc. Actorul se afla în vârful carierei sale şi, din exterior, părea că are tot: faimă, bani şi admiratori în toată lumea. Deşi actorul se bucura de succes pe partea profesională, viaţa personală era dărâmată - acesta nu doar că era un consumator abuziv de droguri, dar se lupta şi cu insomnie, uneori dormind doar două ore pe noapte.

Citeşte aici ce l-a împins pe asctor spre depresie şi ce s-a întâmplat în noaptea fatidică.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite