Povestea de dragoste dintre Marco Dulca şi Mihaela Buzărnescu: „Felicitări, iubirea mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Marco Dulca şi Mihaela Buzărnescu sunt într-o relaţie de câteva luni şi au o poveste frumoasă de dragoste. Victoria obţinută de jucătoarea de tenis la Le Neubourg l-a făcut pe fotbalistul Chindiei să o felicite public pe sportivă: „Felicitări, iubirea mea”.

Mihaela nu a avut o misiune uşoară, deoarece adversara, Ana Bodnar, se află în mare formă, cu 14 meciuri câştigate din 16 disputate în luna septembrie. Românca a învins cu 6-1, 6-3 şi a urcat până pe locul 125 WTA.

Relaţia cu Marco Dulca pare să-i priască din plin Mihaelei, care se află într-una dintre cele mai bune forme ale sale. De altfel, ea a urcat nu mai puţin de 50 de locuri în clasamentul WTA în ultima perioadă! Atunci când are timp, Miki merge pe stadion la meciurile lui Marco, scrie Digisport.

marco dulca foto mediafax

Marco Dulca Foto Mediafax

„Felicitări, iubirea mea", a fost unul dintre mesajele postate de Marco, iar în altul este pusă o inimioară plus trei „flăcări".

Mihaela Burzănescu a fost recompensată cu un premiu de 12.192 de dolari după ce a triumfat la Le Neubourg. Româna nu mai câştigase niciun titlu din 2018, când a participat la turneul WTA 500 de la San Jose (SUA) şi a câştigat cu 6-1, 6-0 în finala cu Maria Sakkari (Grecia).

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite