Portia De Rossi a luat numele partenerei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Portia De Rossi a preluat numele de familie al partenerei ei de viaţă, Ellen DeGeneres, devenind astfel în mod oficial doamna DeGeneres, informează Reuters, citat de Mediafax.

Un judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles a aprobat cererea starului din sitcom-ul „Arrested Develop­ment" de a-şi schimba numele de familie din De Rossi în DeGeneres.

Mai citeşte şi:

VIDEO Top: Filmele americane se întrec în gafe

„Sunt încântată de faptul că am preluat pe cale legală numele partenerei mele de viaţă. Voi continua însă să folosesc numele Portia de Rossi din motive comerciale", a declarat noua doamnă DeGeneres.

Actriţa s-a căsătorit cu realizatoarea de emisiuni de televiziune Ellen DeGeneres în 2008, într-o perioadă în care căsătoriile între persoanele de acelaşi sex erau legale în statul american California. Portia de Rossi a mai jucat în serialele „Ally McBeal" şi „Prietenie pe muchie de cuţit".

Realizatoarea TV Ellen DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană, în timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite