„Pisicuţa“ Nicole vrea să fie noua fată Bond

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger

Cântăreaţa Nicole Scherzinger (31 de ani), solista formaţiei Pussycat Dolls, vrea să devină partenera lui Daniel Craig în următorul film „James Bond“.

Potrivit publicaţiei femalefirst.co.uk, Nicole s-a despărţit după aproape doi ani de relaţie de iubitul ei, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, tocmai pentru a-şi urmări visul de a deveni actriţă.

Îşi continuă cariera muzicală

„Şi-a aranjat câteva întâlniri cu producători de la Hollywood. Nicole este foarte atletică şi se vede jucând în filme de acţiune. A spus chiar că rolul ideal pentru ea ar fi acela de a fi următoarea Bond Girl.

N-ar fi deloc exclus, are fizicul pentru acest rol", a spus un apropiat al cântăreţei pentru sursa citată.

Acesta a explicat că bruneta este o femeie ambiţioasă, care nu-şi doreşte să renunţe nici la cariera muzicală, nici la a-şi îndeplini visul de a deveni actriţă, pentru a-l urma pe iubitul ei în oraşele în care acesta concurează.

De altfel, Nicole a scris în această perioadă câteva piese pentru albumul ei solo, precum şi pentru noul material discografic al trupei Pussycat Dolls.

„Casa de discuri alcătuieşte o nouă trupă Pussycat Dolls în jurul lui Nicole, iar ea nu era dispusă să renunţe la aceste planuri. Producătorii i-au spus că orice despărţire este benefică pentru creativitate şi, de la despărţirea de Lewis Hamilton, Nicole a compus câteva cântece triste de dragoste pentru noul ei album solo", a declarat o altă sursă pentru revista „Hello!". 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite