Piers Morgan, criticat după comentariile „misogine“ la adresa Madonnei: „Pisicuță sexuală de 60 de ani“

0
Publicat:

Prezentatorul britanic Piers Morgan a fost criticat pentru comentariile sale considerate misogine în legătură cu turneul aniversar de 40 de ani al Madonnei.

Madonna a fost ironizată de prezentatorul Piers Morgan FOTO Profimedia / Facebook
Madonna a fost ironizată de prezentatorul Piers Morgan FOTO Profimedia / Facebook

Acesta a spus, într-un comentariu pe Twitter, că Madonna este „un dezastru fierbinte" și un "fiasco înfiorător“.

Piers Morgan a fost criticat pentru că a făcut remarci "misogine" și "inutil de crude" despre Madonna (64 de ani), în urma anunțării turneului mondial de celebrare a acesteia.

Conform publicației Mirror, prezentatorul talk-show-ului, în vârstă de 57 de ani, a descris-o pe Regina muzicii pop ca fiind o „belea fierbinte" și a luat în vizor videoclipul ei prin care și-a anunțat turneul, printr-un joc de adevăr sau provocare cu prietenii ei celebri. 

Pe Twitter, Piers a scris: „Cred că Madonna a devenit cel mai mare fiasco din divertismentul mondial".

În episodul de miercuri al emisiunii sale de la TalkTV, el a mai spus că Madonna „ar trebui să fie scoasă la pășune" și a criticat-o pentru că „încearcă să fie o pisicuță sexuală când are 60 de ani".

Piers a arătat apoi o serie de instantanee cu caracter sexual pe care Madonna le-a distribuit pe rețelele sociale, inclusiv una în care stă întinsă sub un pat, cu fundul gol la vedere.

Gazda talk-show-ului a spus că vedeta a ajuns „la fundul sacului".

„Tu ești cel tragic, obsedat de ea"

Piers Morgan a primit multe comentarii critice pe Twitter, după ce acesta a ironizat-o pe Madonna: „Ea este un simbol. Tu ești cel tragic, obsedat de ea".

Alții s-au întrebat dacă Piers ar spune același lucru despre artiștii bărbați: „Ce părere ai atunci despre Rod Stewart și Elton John care încă mai cântă când ar fi trebuit să renunțe la concerte cu ani în urmă?

Oh, am uitat cât de misogin ești!!!".

Altcineva a asemănat-o cu o icoană. „Este o icoană și cel mai bine vândută artistă din toate timpurile, cu 335 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. Ești un individ care judecă urât".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite