Philip Hoffman, condus pe ultimul drum de Meryl Streep şi Cate Blanchett

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul a fost înmormântat vineri, în cadrul unei ceremonii funerare private FOTO Reuters
Actorul a fost înmormântat vineri, în cadrul unei ceremonii funerare private FOTO Reuters

Actorul Philip Seymour Hoffman, care a murit duminica trecută, din cauza unei supradoze de heroină, a fost înmormântat vineri, în cadrul unei ceremonii funerare private, la care au participat membrii familiei acestuia, câteva staruri din lumea filmului şi prieteni apropiaţi.

Printre actorii care au asistat la ceremonia privată, care a avut loc la biserica St. Ignatius Loyola, din cartierul Upper East Side, din Manhattan, s-au numărat Cate Blanchett, Meryl Streep, Julianne Moore, Joaquin Phoenix, Mary Louise Parker şi Chris Rock.

Actriţa Cate Blanchett şi regizorul Paul Thomas Anderson - care a lucrat cu Philip Seymour Hoffman la realizarea filmului „The Master“ (2012) - au rostit discursuri în memoria lui Philip Seymour Hoffman, potrivit Mediafax. Printre actorii prezenţi la ceremonia funerară s-a numărat şi Michelle Williams, fosta parteneră de viaţă a lui Heath Ledger, şi care a fost colegă de distribuţie cu Philip Seymour Hoffman în „Synecdoche, New York“, de Charlie Kaufman (2008).

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort, în apartamentul său din New York, duminică dimineaţa. Potrivit „The Wall Street Journal“, trupul neînsufleţit al starului a fost descoperit în baia apartamentului său, de către un prieten scenarist, care a telefonat imediat la serviciul de urgenţă.
Poliţia a constatat că starul american avea un ac de seringă înfipt într-un braţ, iar în apartamentul său au fost descoperite 70 de plicuri de heroină.

Philip Seymour Hoffman s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenţa de droguri. Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat în 2012. În luna mai a anului trecut, el s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a-şi trata dependenţa de heroină. Actorul are trei copii - Cooper, Tallulah şi Willa - cu partenera lui de viaţă, Mimi O’Donnell.

Philip Seymour Hoffman a câştigat în 2006 un premiu Oscar la categoria Cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului Truman Capote în pelicula „Capote“. Totodată, el a fost nominalizat de trei ori la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolurile din filmele „Charlie Wilson’s War“ (2007), „Doubt“ (2008) şi „The Master“ (2012). A jucat în peste 50 de filme, printre care „Marele Lebowski“, „Talentatul domn Ripley“, „Misiune: Imposibilă III“, „The Ides of March“, dar şi „Jocurile foamei/ The Hunger Games“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite