70 de pliculeţe de heroină au fost găsite în apartamentul lui Philip Seymour Hoffman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Philip Seymour Hoffman a primit Oscarul pentru rolul din „Capote“, în 2006 FOTO Getty Images
Philip Seymour Hoffman a primit Oscarul pentru rolul din „Capote“, în 2006 FOTO Getty Images

Noi informaţii ies la iveală cu privire la moartea îndrăgitului actor Philip Seymour Hoffman: 70 de pliculeţe cu heroină, dintre care aproximativ 50 nedesfăcute, au fost găsite în casa artistului, după cum informează publicaţia „New York Daily News“.

Autopsia, care a fost făcută ieri, conform CNN, va determina care este adevărata cauză a morţii actorului în vârstă de 46 de ani, dar astăzi au apărut în presa de peste Ocean noi detalii importante.

Surse au declarat, pentru „New York Daily News“, că au fost găsite 70 de punguţe cu heroină în apartament, dintre care câteva purtau eticheta „Ace of Hearts“, despre care poliţia spune că nu au mai văzut -o în New York din 2012. 

Mai mult, anchetatorii au găsit aproximativ 20 de ace hipodermice şi cinci prescripţii medicale, inclusiv una folosită pentru a scăpa de dependenţa de heroină. 

Aşadar, 70 de punguţe de heroină, cel puţin 50 dintre ele nedesfăcute, au fost găsite în apartamentul închiriat în care actorul premiat cu Oscar a fost găsit mort cu un ac blocat în braţul stâng, după cum informează „New York Daily News“.

O parte dintre punguţele cu heroină erau etichetate cu „Ace of Spades“, iar altele cu „Ace of Hearts“, ambele fiind „branduri“ de heroină, care conţine un amestec opioid utilizat pentru a micşora durerile resimţite de pacienţii care suferă de cancer. Aceste tipuri de heroină au devenit o adevărată ciumă în Pennsylvania, unde au fost folosite în 22 de decese prin supradoză. 

Autorităţile au mărturisit că nu au mai văzut heroină inscripţionată cu „Ace of Hearts“ în New York din anul 2012. 

Chiar dacă rezultatele autopsiei nu au fost făcute publice încă, reprezentanţii autorităţii sunt aproape siguri că o supradoză a fost cea care a dus la decesul talentatului actor. „Noi credem că explicaţia va fi supradoza“, a mărturisit o sursă din poliţie. 

Hoffman a fost găsit mort la ora locală 11.30 în dimineaţa de duminică, în baie, de către un prieten, scenaristul David Katz, şi de către asistentul personal Isabella Wing-Davey. Katz a venit să verifice dacă totul este în regulă, după ce actorul nu a ajuns la fosta parteneră de viaţă, Mimi O'Donnell, de unde trebuia să-i ia pe cei trei copii. 

Nu departe de trupul lui Hoffman a fost găsită o lingură carbonizată, care probabil a fost folosită pentru a-şi încălzi ultima doză, după cum au declarat surse pentru „New York Daily News“. Uşa era încuiată de două ori şi nu există niciun indiciu potrivit căruia s-ar fi aflat şi altcineva alături de actor în acea seară, a mai spus aceeaşi sursă. 

În momentul de faţă, poliţia verifică înregistrările de pe telefonul mobil şi de pe computerul lui Hoffman, dar şi înregistrările de pe camerele de securitate, în încercarea de a-l identifica pe dealer. 

„Ancheta va depinde, într-o mare măsură, de concluziile autopsiei şi de rezultatele testelor de laborator“, a declarat, pentru „New York Daily News“, comisarul adjunct Stephen Davis, purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York. 

Deşi circumstanţele în care Philip Seymour Hoffman a murit nu sunt foarte clare, actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenţa de droguri. 

În 2006, Hoffman a declarat că a avut probleme cu drogurile când era la facultatea de teatru a Universităţii New York şi că a reuşit să îşi revină abia după ce a fost internat la dezintoxicare. „Droguri, alcool, orice substanţe găseam la vremea aceea consumam... îmi plăceau”, a declarat el la emisiunea „60 Minutes”.

Anul trecut, actorul s-ar fi internat la dezintoxificare din nou, pentru 10 zile, după ce se apucase de droguri în 2012. Potrivit TMZ, Hoffman îşi administrase heroină timp o săptămână şi s-a internat după ce şi-a dat seama că are nevoie de ajutor. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite