Pastorul celebrităţilor, implicat într-un scandal uriaş: concediat de biserică după adulterul „de pandemie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carl Lentz şi una dintre prietenele sale celebre: Oprah Winfrey
Carl Lentz şi una dintre prietenele sale celebre: Oprah Winfrey

„Domnul a dat, Domnul a luat“. Sintagma se aplică perfect unui pastor-vedetă din SUA, prieten al multor celebrităţi, implicat recent într-un scandal de proporţii. Deşi propovăduia o viaţă simplă, pioasă, pastorul trăia în lux şi îşi înşela soţia cu o femeie musulmană.

Carl Lentz este un nume binecunoscut în SUA, unde star-sistemul transformă pe oricine într-o vedetă, chiar şi pe preoţi. Sau mai ales pe ei. Pastorul l-a botezat pe Justin Bieber (la maturitate) şi a devenit bun prieten cu acesta, dar nu numai. Lentz intrase în cercuri selecte şi făcea parte din anturajul unor celebrităţi precum Oprah Winfrey, Kylie Jenner, Jay-Z şi Drake.

Numai că preotul superstar a fost recent concediat de biserica sa, Hillsong, care are peste 80 de lăcaşe de cult în întreaga lume. Proverbul „Să faci ce zice popa, nu ce face popa“ este confirmat chiar de cea care a declanşat imensul scandal, mai exact tânăra care a fost amanta preotului în plină pandemie. „Era încapabil să pună în practică ceea ce propovăduia“, a declarat fosta sa amantă, Ranin Karim, o tânără de origine palestiniană, în vârstă de 34 de ani.

Pastorul pasionat de tatuaje şi haine de firmă a recunoscut adulterul, iar după aceea iadul s-a dezlănţuit pentru el.

Află aici ce prieteni celebri avea Lentz, ce a spus amanta despre el şi vezi o galerie foto uimitoare cu viaţa de lux pe care o trăia, familia şi amanta sa. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri