Orlando Bloom şi Katy Perry s-au logodit de Valentine's Day. Cum au făcut anunţul şi cum arată inelul de logodnă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orlando Bloom şi Katy Perry s-au logodit FOTO Getty Images
Orlando Bloom şi Katy Perry s-au logodit FOTO Getty Images

Cântăreaţa Katy Perry (34 de ani) şi actorul Orlando Bloom (42 de ani) s-au logodit de Valentine's Day. Cei doi au publicat o fotografie în care apar împreună şi în care cântăreaţa arată un inel.

Katty Perry şi Orlando Bloom au o relaţie din ianuarie 2016. Cei doi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă, pentru ca, în luna aprilie 2018, să redevină un cuplu.

Cei doi artişti au publicat pe conturile lor de socializare aceeaşi fotografie, care anunţă logodna. „Pe viaţă“, a fost mesajul lui Orlando Bloom. 

De asememenea, mama cântăreţei a scris pe Facebook următorul mesaj: „Ia te uită cine s-a logodit aseară“, alături de fotografia cu cei doi îndrăgostiţi, scrie E! News.  

orlando bloom foto instagram

Născută pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, pe numele de scenă Katy Perry, este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută cu single-ul „I Kissed a Girl“, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. „Witness“ (2017) este cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă. 

Născut pe 13 ianuarie 1977, în Canterbury (Marea Britanie), Orlando Jonathan Blanchard Bloom este actor cunoscut din filme ca „Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down“ (2001), „Troia/ Troy“ (2004), „Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven“ (2005) şi „Cei trei muschetari/ The Three Musketeers“ (2011). 

Actorul a interpretat şi rolul elfului Legalas din trilogiile „Stăpânul inelelor“ şi „Hobbitul“, dar şi pentru rolul Will Turner în franciza „Piraţii din Caraibe“, în care a apărut alături de Johnny Depp. Din 2009 este ambasador itinerant al UNICEF.

orlando bloom katy perry foto getty

Orlando Bloom şi Katy Perry FOTO Guliver/Getty Images

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite