Omagiu pentru Whitney Houston la premiile Grammy, la un an de la moartea artistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Whitney Houston la gala de dinaintea premiilor Grammy din februarie 2011 FOTO Reuters
Whitney Houston la gala de dinaintea premiilor Grammy din februarie 2011 FOTO Reuters

Organizatorii premiilor Grammy vor marca împlinirea unui an de la moartea lui Whitney Houston, printr-o emisiune în care vor prezenta imagini din culisele galei din februarie 2012, în care au schimbat programul brusc, tocmai pentru a-i aduce un omagiu lui Whitney, la doar 24 de ore după moartea sa.

Emisiunea, intitulată „ The Grammys Will Go On: A Death in the Family“ va rula în data de 9 februarie pe postul CBS, cu o zi înaintea ceremoniei de premiere în sine, ce va avea loc în Los Angeles, relatează Reuters.

Pe 11 februarie 2012, în ajunul premiilor Grammy, artista care a înregistrat hiturile „I Will Always Love You“ şi „ I Wanna Dance with Somebody“, s-a înecat în cada hotelului unde era cazată, în Beverly Hills, la doar 48 de ani.

Moartea neaşteptată a cântăreţei care a fost o prezenţă dominantă pe scena galei de-a lungul anilor a lăsat o umbră asupra întregului eveniment, de aceea organizatorii au schimbat programul, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Gazda festivităţii de premiere, rapperul LL Cool J a rostit o rugăciune în deschiderea ceremoniei, iar cântăreaţa şi actriţa Jennifer Hudson a interpretat hiturile regretatei artiste.

Emisiunea va conţine scene de la repetiţii şi interviuri cu artişti precum Jennifer Hudson, Bruce Springsteen şi Taylor Swift. De asemenea, vor fi prezenţi şi producătorii show-ului în orele de dinainte şi după moartea artistei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite