Olivia Steer şochează din nou. Îi atacă pe medicii oncologi. Reacţia ei la adresa medicilor care se luptă cu cancerul

0
0

Este de notorietate faptul că soţia lui Andi Moisescu se opune vaccinurilor şi tratamentelor invazive. Iar pe pagina ei personală de Facebook, Olivia Steer îşi exprimă vehement şi constant credinţele vizavi de medicina modernă din România, şi nu numai.

Cea mai recentă postare a ei din mediul virtual a stârnit, însă, nenumărate controverse, unii internauţi acuzând-o de instabilitate psihică şi de declaraţii false, Olivia Steer adresându-le un mesaj dur medicilor oncologi, care recomandă radioterapia şi chimioterapia ca tratamente pentru bolnavii de cancer.

După cum era de aşteptat, un astfel de mesaj a fost preluat de zeci de internauţi, mulţi acuzând-o de inconştienţă şi de manipulare. ”Eu încă aştept ziua în care pacienţii „speciali” să nu poată posta decât sub atenta supraveghere a unui psihiatru.”, ”Nu ştiu ce e mai trist. Că o persoană publică poate debita asta sau că are mulţi susţinători…”, ”Eu sper să vină o zi în care tâmpitei ăsteia să-i iasă pe nas toate minciunile pe care le împrăştie şi tot răul pe care îl face cu teoriile ei abjecte. Apropo, ştiaţi că ai ei copilaşi sunt vaccinaţi, nu?”, au fost doar câteva dintre mesajele din mediul online.

Vezi aici care a fost mesajul Oliviei Steer la adresa medicilor oncologi

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri