Octavia Geamănu, despre relaţia cu Marian Ionescu: „N-aveam nevoie de o pandemie ca să ne descoperim”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavia Geamănu

După un an de restricţii şi distanţare socială, am luat pulsul familiei noastre preferate într-o şedinţă foto care prefaţează o vară mai liberă.

I-am reîntâlnit la mai mult de un an după ce i-am felicitat pentru ziua lor cea mare. Pe 25 ianuarie 2020, liderul Direcţia 5 şi prezentatoarea Antena 1 se cununau şi religios, la cinci ani după ce s-au căsătorit civil. Pentru mica lor familie, anul avea semne bune, însă, câteva luni mai târziu, lumea se oprea. Chiar şi pentru ei, în special pentru Marian, cel care a trăit agonia resimţită de toţi artiştii rămaşi fără obiectul muncii: concertele. Chiar şi-aşa, spun ei, pandemia nu le-a schimbat nici convingerile, nici aspiraţiile, nici pe ei, ca oameni.

OK! Cum vă găsesc după mai mult de un an de pandemie?

Octavia Geamănu: Pe Instagram şi pe Facebook, că acum toată lumea s-a mutat acolo. (râde) Eu mă bucur că pandemia nu mi-a schimbat prea mult existenţa, în ideea că eu lucram înainte sâmbăta şi duminica şi acum s-a păstrat acelaşi program. Ce a fost puţin mai greu a fost în raport cu Andrei, pentru că îl obişnuisem cu colectivitatea, cu ieşirile, şi dintr-o dată a trebuit să stea doar cu noi o vreme. Şi nu asta era problema, ci îmi părea rău pentru toate lucrurile pe care le pierde la vârsta asta: prietenii, socializare, descoperiri. Am încercat să umplem noi toate golurile astea şi cumva ne-a ieşit, pentru că n-a simţit atât de mult existenţa pandemiei, chiar dacă ştie despre virus şi ce înseamnă el. El a fost fericit să fim tot timpul împreună.

Citeşte mai multe aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite