Numele Andreei Marin și Andreei Esca, folosite în escrocherii online: „Nu știu cum putem opri nemerniciile acestor oameni“

0
Publicat:

Unele firme care promovează și vând produse cosmetice se folosesc de Andreea Marin și Andreea Esca pentru a-și vinde la prețuri mari produsele cosmetice, conform Actualitate.net.

Imaginea celor două vedete de televiziune este folosită de escroci FOTO Actualitate.net
Imaginea celor două vedete de televiziune este folosită de escroci FOTO Actualitate.net

Pe rețelele de socializare sau pe site-uri apar tot mai multe reclame plătite de diverse firme care se ocupă cu vânzarea produselor cosmetice, haine, bijuterii, vacanțe, dar și multe alte oferte din diverse domenii. Un site fantomă susține că Andreea Esca promovează o cremă minune, respectiv Derma Pro.

Vocea prezentatoarei era reprodusă cu ajutorul inteligenței artificiale. Un reprezentant al companiei care promovează acest produs a spus că are acordul Andreei Esca pentru promovarea produsului.

I-am spus că revin, după ce mă documentez în privința produsului cosmetic, dar aștept a doua zi telefonul dânsului. Nu m-a mai sunat nimeni, ulterior.

Contactată de Actualitate.net, Andreea Esca a declarat că singurele promovări pe care le face sunt intermediate prin conturile sale oficiale.

„În fiecare zi mă sună câte un prieten să-mi semnaleze aceste escrocherii. Nu este nimic adevărat, bineînțeles, dar nu știu cum putem opri toate nemerniciile acestor oameni care profită fără nicio jenă de imaginea noastră și buna credință a cititorilor. Trist, foarte trist“, a declarat Andreea Esca, pentru Actualitate.net.

Și notorietatea Andreei Marin este folosită în același mod. 

Actualitate.net a luat legătura cu Andreea Marin în ceea ce privește modul în care este folosită imaginea sa în vânzarea produselor cosmetice. Vedeta de televiziune a declarat că nu promovează această cremă. „Nu am promovat și nici nu voi promova niciodată acest produs. Și foarte bine faceți ca anchetați acest caz, sunt multe firme-fantomă care profită de oameni și le vând toate prostiile. Dacă nu vedeți pe conturile mele oficiale de fb și /sau Instagram, cele cu bifa de oficial, înseamnă ca nu e adevărat. Eu am mai postat și scris despre acest tip de mincinoși”, a declarat Andreea Marin, pentru Actualitate.net.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite