Oana Roman, agresată în trafic, în timp ce îşi conducea mama înapoi la azil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Oana Roman a trecut marţi printr-un incident neplăcut în timp ce îşi ducea mama înapoi la centrul pentru vârstnici, acolo unde Mioara Roman locuieşte de mai multe luni. Fiica lui Petre Roman a fost abordată de o femeie care a devenit agresivă.

Din cauza problemelor sale locomotorii, Mioara Roman nu se poate deplasa singură pe distanţe foarte mari. De aceea, Oana Roman spune că este nevoită să parcheze, de fiecare dată, cât mai aproape de intrarea în clădire, blocând, astfel, trotuarul şi intrarea într-un garaj.

De această dată, însă, cele două femei au avut parte de o întâmplare nefericită. În timp ce Oana Roman o ajuta pe mama sa să coboare din maşină, o femeie, însoţită de doi copii, a început să ţipe la ea pentru că a parcat într-un loc nepermis.

„Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit maşina, m-am dat jos ca să-i deschid uşa şi să o ajut să coboare, pentru că nu poate singură.

În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta. Şi doamna se opreşte, la 30 de centimetri de mine, fără mască şi începe şi urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deşi nu era garajul ei. ”, a povestit Oana Roman.

Afectată de cele întâmplate, Oana Roman a povestit totul pe Instagram, acolo unde a dezvăluit că, în ultimul timp, întâlneşte oameni din ce în ce mai răi, potrivit fanatik.ro. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite