O zi cu muzica lui Rod Stewart, la Magic FM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magic FM îl sãrbãtoreşte mâine pe Rod Stewart, artistul britanic care a vândut zeci de milioane de albume în toatã lumea şi care îşi va publica în acest an mult aşteptata autobiografie.

Pe parcursul întregii zile de mâine, fanii lui Rod Stewart vor putea asculta la Magic FM cele mai frumoase cântece ale acestuia şi vor afla detalii importante din cariera muzicalã a artistului. „Rod Stewart este un om care, oricâte piedici i-a pus viaţa, s-a ridicat şi a mers mai departe. În 2000 a fost diagnosticat cu cancer de tiroidã şi a fost operat. A decis sã lupte împotriva bolii şi a învins. În 2007 s-a recãsãtorit, iar anul trecut a devenit tatã pentru a opta oarã, la vârsta de 66 de ani", a declarat Liana Stanciu, realizatoare Magic FM.
„Una dintre legendele care circulã despre artist spune cã, la începutul carierei sale, cu ocazia unei petreceri la care consumaserã cam mult alcool, Rod Stewart, Elton John şi Freddie Mercury s-au gândit sã înfiinţeze o formaţie care sã se numeascã «Pãr, Nas şi Dinţi», dar proiectul nu s-a concretizat", mai spune Liana.
În 2011, Rod Stewart a anunţat cã a început sã-şi scrie autobiografia, pe care o va lansa în luna octombrie 2012. Artistul britanic a promis cã „nu va omite nimic" în acest volum de memorii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite