O nuntă atipică pentru un cuplu pe măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Andreea Pătraşcu şi prezentatorul TV Cabral Ibacka au stabilit principalele detalii ale celui mai important moment al vieţii lor – nunta. Simpaticul cuplu de actori a decis ca felicitările, masa şi dansul să aibă loc la 4 iunie, la restaurantul Ambasad’or din Otopeni.

Citiţi şi: Trăim de mult ca o adevărată familie!

„Eu îmi doresc o nuntă clasică. Ceremonia religioasă va fi, categoric, momentul cel mai important. Visez la o peluză frumoasă, împodobită cu multe flori. Văd crini albi, haine elegante şi muuult alb. Nu ştim încă data nunţii, iar locaţia o căutăm deja de zor", declara Andreea pentru „Adevărul", în decembrie trecut.

La o lună după, Cabral, prezentatorul „Poveştirilor de noapte" şi actor în serialul „Moştenirea", difuzat de Pro TV, şi iubita lui, Andreea Pătraşcu, interpreta lui Coco în telenovela „Iubire şi onoare", difuzată la Acasă, de luni până joi, de la 20.30, au renunţat la o nuntă în dulcele stil clasic pentru una atipică, în stil hollywoodian:

„Vreau o atmosferă ca în filmele hollywoodiene, mi-am dorit o nuntă în aer liber, într-un loc unde există piscină, mult spaţiu verde unde invitaţii noştri vor avea parte de o petrecere atipică şi sunt convinsă că vor fi plăcut surprinşi. Cu siguranţă nu va fi o nuntă clasică!", spune viitoarea mireasă. Iar, în stilu-i caracteristic, fericitul mire o completează: „O nebunie frumoasă, în care nu-şi va găsi loc opulenţa! N-avem de gând să venim cu elicopterul, cu limuzină cu 14 uşi sau alte asemenea."

Vestimentaţie tradiţională

Nici în privinţa ţinutelor pe care le vor purta nu trebuie să ne aşteptăm la elemente glam în exces, „ţinutele vor fi tradiţionale, vom marca eleganţa momentului prin vestimentaţie, pentru că este un moment special şi unic", ne asigură Andreea.

După logodna inedită în care Cabral şi-a strigat dragostea de la parterul până la cel de-al zecelea etaj al blocului iubitei sale, nunta la care visează are toate şansele să fie nunta anului în showbizul autohton. Până atunci mirii îşi continuă pregătirile, urmând să se ocupe de restul detaliilor - de la lista invitaţiilor, la stabilirea naşilor, domnişoarelor şi cavalerilor de onoare - şi să aleagă biserica unde se vor cununa religios.

"Vreau o atmosferă ca în filmele hollywoodiene, mi-am dorit o nuntă în aer liber."
Andreea Pătraşcu
actriţă

"N-avem de gând să venim cu elicopterul, cu limuzină cu 14 uşi sau alte asemenea."
Cabral Ibacka
actor şi prezentator TV

Logodnă inedită

După trei ani de relaţie, Cabral s-a decis s-o ceară de soţie pe Andreea într-un mod de-a dreptul spectaculos. Pe 7 septembrie, mai ceva ca Romeo, vedeta Acasă TV și-a anunţat intenţiile faţă de Julieta lui în direct în emisiunea pe care o prezintă. În genunchi, sub balconul apartamentului Andreei, situat la ultimul etaj al blocului, Cabral şi-a declarat dragostea eternă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite