O iubită secretă a lui Michael Jackson face dezvăluiri despre relaţia lor: „Faptul că a fost prima mea iubire a fost atât o binecuvântare, cât şi un blestem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shana Mangatal a povestit despre relaţia amoroasă pe care a avut-o cu Michael Jackson într-o carte care urmează să fie lansată în luna august FOTO Radar Online
Shana Mangatal a povestit despre relaţia amoroasă pe care a avut-o cu Michael Jackson într-o carte care urmează să fie lansată în luna august FOTO Radar Online

Michael Jackson a lăsat în urmă o moştenire muzicală, multe mistere, dar şi o iubire secretă. Shana Mangatal este femeia care a scris o carte despre relaţia clandestină pe care a avut-o cu artistul pe care l-a numit „prima iubire“.

Shana Mangatal face dezvăluiri despre relaţia ascunsă pe care a avut-o cu artistul ani de-a rândul în cartea „Michael and Me: The Untold Story Of Michael Jackson's Secret Romance“ (trad. - Eu şi Michael: Povestea nespusă a iubirii secrete a lui Michael Jackson), care va fi lansată anul acesta, chiar de ziua de naştere a artistului, pe 29 august.

„A fost atât o binecuvântare, cât şi un blestem“

„Relaţia lor a fost discretă, dulce şi reală – un secret păstrat cu grijă, ştiut doar de câţiva angajaţi şi prieteni de încredere“, se spune în comunicatul de presă de pe Amazon.com. În carte, Shana descrie sentimentele ei faţă de Michael, bune sau rele. „Faptul că a fost prima mea iubire a fost atât o binecuvântare, cât şi un blestem“, a scris aceasta.

La şapte ani de la moartea Regelui muzicii pop, femeia, în vârstă de 45 de ani, a vorbit pentru Radar Online despre anii petrecuţi alături de Michael Jackson. Shana Mangatal l-a întâlnit pentru prima oară pe Jackson în 1988, iar prietenia lor a durat până la moartea artistului, în 2009. Mangatal, care este actriţă, dar a fost şi asistenta artistului, a vorbit pentru prima oară despre relaţia lor în urmă cu mai bine de 10 ani, luându-i apărarea la TV împotriva acuzaţiilor de molestare. Michael Jackson nu a confirmat niciodată relaţia cu Shana, dar aceasta l-a însoţit în turneele sale.

„Moartea lui a fost foarte dureroasă“, a declarat femeia. „În sfârşit mi-am luat jurnalele din acea vreme şi le-am citit pe toate, iar în timp ce citeam m-am gândit: «Wow! Dacă publicul ar şti lucrurile acestea despre Michael, poate părerile lor despre el s-ar schimba. Pentru că văd că odată cu trecerea anilor, moştenirea sa nu este amintită aşa cum ar trebui»“, a continuat Mangatal.

„Cartea acoperă tot. L-am întâlnit în calitate de fană, iar el a flirtat cu mine chiar de la prima întâlnire şi de atunci mi-am spus: «Ok, Michael Jackson e mai mult decât pare pentru că tocmai a flirtat cu mine. Nu este asexual. Nu este bărbatul-copil – este normal»“, a mai explicat Shana Mangatal.

Coperta cărţii care urmează să fie lansată pe 29 august 2016 FOTO Daily Mail

image

Shana şi-a dorit să facă publică relaţia cu Michael

Mangatal a mărturisit că şi-a dorit să facă publică relaţia cu Michael Jackson, dar cele două căsătorii ale cântăreţului au constituit în mare parte un obstacol.

„Au fost 20 de ani de diferite întâlniri şi conversaţii telefonice intime. M-a distribuit în două dintre scurtmetrajele lui. A fost mai mult decât aş putea să explic într-o simplă propoziţie“, a spus Mangatal pentru Radar Online.

„A fost o vreme când relaţia noastră a trecut la următorul nivel, dar s-a terminat din cauza căsătoriei lui. Eram implicată şi normal că îmi doream mai mult, dar nu întotdeauna primeşti mai mult -  în special când vine vorba de el“, a spus Mangatal.

Michael Jackson nu şi-a înşelat niciodată soţiile

Cu toate acestea, Mangatal a mărturisit că Michael Jackson nu a fost niciodată infidel, chiar dacă ţineau legătura înainte, după, dar şi în timpul celor două căsătorii ale sale cu Lisa Marie Presley şi Debbie Rowe.

„Trata cu foarte mult respect căsătoriile sale şi de aceea relaţia noastră era sporadică“, a povestit femeia. „Am devenit foarte apropiaţi în timpul scandalului din 1993, dar când s-a căsătorit cu Lisa Marie am întrerupt legătura până a divorţat. După divorţ m-a distribuit într-un alt scurtmetraj de-al lui, «Ghost», şi ne-am apropiat din nou la filmări. Apoi Debbie Rowe a rămas însărcinată cu el şi lucrurile au devenit din nou stânjenitoare“, a povestit Mangatal.

Mulţi l-au văzut pe Michael Jackson ca fiind un ciudat aproape inuman, însă potrivit prietenei sale, Shana Mangatal, cântăreţul era „un bărbat pasional cu dorinţe sexuale“.

Primul sărut şi singura noapte de dragoste

După o lungă prietenie, Jackson şi Mangatal s-au sărutat pentru prima oară la filmările pentru trailerul scurtmetrajului „Ghost“, din 1996. „Senzaţia buzelor lui moi apăsându-le pe ale mele era asemeni unei perne vechi şi familiare, caldurosă şi ademenitoare“, îşi aminteşte Shana Mangatal.

„M-a apucat uşor de cap cu o mână, plimbând-o prin părul meu, în timp ce continuam să ne sărutăm. M-a sărutat şi mai pasional decât înainte şi am simţit fiori în tot corpul“, a continuat Mangatal.

Shana Mangatal (dreapta) a apărut în scurtmetrajul „Ghost“ al lui Michael Jackson FOTO Daily Mail

image

Shana a mai povestit că au făcut sex pentru prima şi singura dată, în camera lui de hotel din Los Angeles, în 1996. 

Michael Jackson: „Mă rog la Dumnezeu în fiecare noapte să mă scape de aceste dorinţe sexuale“

Chiar dacă Mangatal îl descrie pe Michael Jackson ca fiind „un bărbat şi un amant uimitor“, se pare că artistul i-a mărturisit că nu-şi dorea să se lase pradă acestor impulsuri sexuale.

„Ştii, mă rog la Dumnezeu în fiecare noapte să mă scape de aceste dorinţe sexuale“, i-ar fi spus cântăreţul femeii în urma aventurii lor. Totodată, i-a explicat că şi-ar fi dorit să pună toată această pasiune în arta lui.

După noaptea de pasiune dintre cei doi, Jackson a început să fie mai distant, moment în care Mangatal a făcut o descoperire şocantă. Cea ce avea să-i devină soţie, infirmiera Debbie Rowe, era însărcinată cu primul lor copil, Prince.

„Dintr-o dată, motivul din spatele nevoii sale arzătoare de a rămâne totul între noi devenea foarte limpede. A fost devastator“, a povestit Shana.

Madonna a încercat fără succes să-l seducă pe Michael

Tot în cartea sa, Shana Mangatal a dezvăluit şi alte aspecte ale timpului petrecut alături de artist şi detalii interesante ale vieţii sale controversate. Se ştie că Michael Jackson a avut o scurtă relaţie cu Madonna în 1991, dar nu a dat detalii asupra acestei legături, până când i-a povestit totul prietenei Mangatal.

„Lui Michael îi plăcea la nebunie să spună povestea primei lui întâlniri cu Madonna. Potrivit spuselor lui, aceasta a venit la el acasă îmbrăcată doar într-o blană şi a încercat să-l seducă. Însă planul Madonnei nu a dat roade. Atitudinea ei agresivă l-a lăsat rece.“

Naomi Campbell: „Vreau trupul lui Michael“

O altă întâmplare o aduce în prim plan pe Naomi Campbell. Se pare că muza lui Michael Jackson din videoclipul piesei „In the Closet“ a dezvoltat o pasiune pentru starul pop în timpul filmării scenelor sexy din 1992.

„(n.r. – Naomi Campbell) i-a spus unui prieten de-ai mei, care lua parte la filmări: «Vreau trupul lui Michael. Simt ca şi cum l-am avut deja, aşa că am putea la fel de bine să continuăm»“, îşi aminteşte Mangatal.

Sex condiţionat cu Lisa Marie Presley

Doi ani mai târziu, Michael Jackson şi-a şocat fanii şi prietenii căsătorindu-se cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, în urma scandalului de molestare a copiilor. Deşi se specula că cei doi nu întreţineau relaţii intime, un prieten comun i-a spus lui Mangatal că cei doi făceau sex, dar sub nişte condiţii neobişnuite.

„El se folosea de sex pentru a obţine lucrurile pe care şi le dorea. Spunea lucruri de genul: «Nu voi face sex cu tine până nu mă laşi să fac poze cu copiii tăi.» O făcea să creadă că ea îşi doreşte acest lucru mai mult decât el şi îl folosea în avantajul lui.“

Mangatal l-a văzut pentru ultima oară pe Michael Jackson în 2003, dar potrivit spuselor ei, chimia dintre ei doi dispăruse.

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite