O fostă membră Pussycat Dolls susţine că trupa era „o reţea de prostituţie“: „Ca să faci parte din trupă trebuia să te culci cu cine îţi spuneau ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Scherzinger este cea mai cunoscută dintre membrele Pussycat Dolls FOTO Getty Images
Nicole Scherzinger este cea mai cunoscută dintre membrele Pussycat Dolls FOTO Getty Images

Kaya Jones, o fostă membră a trupei Pussycat Dolls, susţine că formaţia din care a făcut parte reprezenta o „reţea de prostituţie“ şi că directorii din industria entertainmentului le abuzau şi le forţau să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane.

Cântăreaţa americană Kaya Jones (33 de ani) a dezvăluit recent că membrele formaţiei Pussycat Dolls erau nevoite să ofere favoruri sexuale în schimbul celebrităţii şi că erau ameninţate chiar cu moartea dacă îndrăzneau să vorbească despre ce se întâmplă, scrie Daily Mail. 

Kaya Jones s-a alăturat trupei în anul 2003, pe când avea doar 19 ani. Însă, înainte de lansarea primului album al formaţiei „ Don’t cha“, care s-a bucurat de un succes foarte mare, cântăreaţa a decis să părăsească grupul, tocmai din cauza numeroaselor abuzuri din industria muzicii. 

image

Kaya Jones, alături de celelalte membre ale trupei Pussycat Dolls FOTO WireImage

Prin mai multe postări pe Twitter, tânăra cântăreaţă a ales să facă public motivul plecării ei, dar şi abuzurile la care susţine că a fost supusă, atât ea cât şi colegele de trupă:

„Adevărul meu. Nu am fost într-o trupă de fete. Eram într-o „reţea de prostituţie“. Ah, şi se întâmpla să cântăm şi să fim faimoase. În timp ce aceia care ne deţineau făceau toţi banii. Cât de rea era situaţia? Suficient de rea încât să renunţ la visurile mele, la colegele de trupă şi la un contract de 13 milioane de dolari. Ştiam că vom ajunge pe primul loc în topuri. Vreau să explice liderul trupei de ce o altă fată s-a sinucis. Să spună public cum ne distrugea emoţional“, a scris artista pe Twitter.

Kaya Jones

Kaya Jones FOTO Getty Images

Chiar dacă tinerele fete din trupă nu se culcau în schimbul unor sume de bani cu anumite persoane din industria muzicală, ele erau obligate să presteze favoruri sexuale: „Ca să faci parte din trupă trebuia să ştii să joci în echipă. Adică să te culci cu cine îţi spuneau ei“, afirmă Kaya Jones.

Cântăreaţa a susţinut, de asemenea, că fetele erau drogate şi ameninţate chiar cu moartea dacă îndrăzneau să vorbească despre ce se întâmplă în spatele uşilor închise: „De ce nu am mers la poliţie? Pentru că toate eram abuzate. Eu am fost personal ameninţată că dacă spun ceva… voi fi ucisă sau că acela va fi sfârşitul carierei mele“.

„Ei bine, fie că te ucid fizic, fie că-ţi ucid sufletul…nu e nicio diferenţă. O faci pentru ei. Un tânăr merge la închisoare pentru fapte minore. Dar Hollywodul va fi vreodată încarcerat?“ se întreabă rhetoric vedeta, care a mărturisit că a ţinut un jurnal, la acea vreme, în care îşi nota abuzurile la care era supusă. 

Conform spuselor fostei membre a trupei Pussycat Dolls, tinerele erau plătite cu 500 de dolari pe săptămână, iar Robin Antin, fondatoarea trupei, şi casa de discuri luau restul banilor: „Robin şi casa de discuri încasau toţi banii. Noi, membrele trupei, luam 500 de dolari pe săptămână, în timp ce eram abuzate şi folosite“, a mai scris Kaya, pe Twitter. 

Antin a respins toate acuzaţiile aduse de Kaya Jones şi a declarat că aceasta îşi caută „cele 15 minute de faimă“. Aceasta mai spune, de asemenea că Jones nu a fost niciodată o membră a trupei, ci „doar a dat câteva probe“, iar declaraţiile ei sunt nişte „minciuni ridicole şi  dezgustătoare“.

„Îmi place când prădătorii fac pe victimele. Penibil.“, a adăugat cântăreaţa. 

Kaya Jones a părăsit trupa Pussycat Dolls în 2005. În 2003, în grup au intrat Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta şi Kimberly Wyatt. Cele şase au format trupa care în 2005 lansa hit-ul „Don't Cha”, cu care au devenit celebre pe plan internaţional.

Te-ar putea interesa şi:

Jennifer Lawrence, umilită în carieră: „Un producător mi-a spus că sunt bună de băgat în pat şi altul m-a forţat să mă dezbrac lângă fete mai slabe decât mine“

Hollywood-ul, zguduit de cel mai mare scandal sexual: noi detalii ies la iveală. George Clooney: „Toţi am fost complici“

Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow, printre femeile hărţuite de Harvey Weinstein. Mărturiile actriţelor: „Eram doar un copil, am rămas înmărmurită“

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite