Nuntă mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este nunta cea mare! La Palatul Mogoşoaia, Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele aşteaptă la petrecere aproximativ 500 de invitaţi. Trei perechi de naşi vor avea mirii, Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa, fiind una dintre acestea.

La evenimentul din această seară vor cânta 16 artişti. Slujba de reînnoire a jurămintelor va fi oficiată de cinci preoţi, în frunte cu Preafericitul Ciprian, Episcop Vicar Patriarhal. Mirii şi-au pregatit cadouri unul pentru celălalt: Gabriela i-a oferit deja soţului său un ceas, iar Florin Pandele partenerei sale de viaţă - o brăţară cu briliante. Melodia aleasă de cei doi pentru a dansa şi care va fi totodată şi „semnalul" că petrecerea poate începe este valsul „Anastasia". „Nu voi purta rochie de mireasă cu voal şi diademă, ci o rochie crem, din satin", dezvăluie Gabriela.

Invitată într-o emisiune tv şi deranjată de speculaţiile referitoare la decizia de a se mărita la mai puţin de 9 luni de la moartea fostului soţ, vedeta a declarat: „Dumnezeu aşa a vrut să fie! Nu mai mă uit la ce spune lumea. După un an, doi sau trei... oricând s-ar fi găsit bârfitori care să spună că greşesc, că mă căsătoresc prea devreme de la moartea soţului meu, Răzvan. Florin nu a fost acceptat numai de mine. Fiul meu, Tudor, îl place. Şi-a dat acordul să ne căsătorim. Dacă el nu l-ar fi plăcut, am fi rămas doar prieteni", spune Gabriela. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite